nejdou normalne vyloupat tlacitka a premistit je ( samozrejmne jenom ta klasickapismenkova ) u myho notasu to normalne jde vycvakat ...
nejdou normalne vyloupat tlacitka a premistit je ( samozrejmne jenom ta klasickapismenkova ) u myho notasu to normalne jde vycvakat ...
Pokud jsou rozmerove stejna, nebude problem je vyloupat. Klavesnice jsou vesmes u vsech Dellu stejny. Mam novy Precision M65 a uz jsem musel kvuli drobku z chleba vydloubavat "l"![]()
Love 'murican gas-guzzlers...
Chevrolet Camaro '79, 5L V8
Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only
Ja jsem vyndaval jenom jedno pismenko, ne celou klavesnici. Sice trochu vzdorovalo, az jsem se lekl ze se neco ulomilo, ale bylo v poradku. Zkus to kdyztak pacit z vicero stran. Nejdriv zespoda, pak zeshora..
Love 'murican gas-guzzlers...
Chevrolet Camaro '79, 5L V8
Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only
Bohuzel neni pravdou, ze jednotlivy klavesnice maji zamenitelna pismenka, treba CZ verze maji jiny system upevneni tlacitka nez myslim anglicka ci nemecka, takze proste a jednoduse vydloubnout tlacitko a prohodit je z jinojazycny klavesnice u D600 nejde.
Mam jednu rezervni klavesnici doma ve skrini, (neni tim padem bohuzel na prodej), jinak je myslim moznost nove v cene jen klavesnice bez prace mechanika, nicmene i tak je cena nekde kolem 1200,-
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)