Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Amilo Pa 1538

Unhappy Amilo Pa 1538

Ahoj všem,
    kdysi jsem tu řešil problémy s pa1510, ale po tom, co opravu v servisu zvorali, tak mi byly vráceny peníze. Koupil jsem si pa1538 Tiruon x2 tl50 1.6GHz,160GB SATA,2GB RAM, GeForce GO 7400. Ovšem bohužel řeším jeden problém, který se týká trhání obrazu. Jinak u pa1510 mi ty stejné hry šly právě dobře, akorát o dost pomaleji.

Např. ve hře Far Cry, která běží naprosto plynule, se ale občas trhne obraz.Někdy i u gta sa nezávisle na xp či vistě a ve vistě se např. kouše trošku obraz při otáčení šachovnice ve hře Chess Titans. Když přehrávám dvd v media playeru, tak se trhá taky, nepomáhají ani kodeky. Akorát v powerdvd to běží beztrhání.
    U takové konfigurace notebooku se mi to ani trochu nezdá, je to dost divné.
    Co na to říkáte
    Díky

P.S.:samozřejmě je vše nastaveno pro výkon, powermizer atd., to u pa1510 jak říkám takový problém nebyl a to to byla hnusná vga xpress1100

Standardní Re: Amilo Pa 1538

Citace Původně odeslal EasyShare Zobrazit příspěvek
    Např. ve hře Far Cry, která běží naprosto plynule, se ale občas trhne obraz.Někdy i u gta sa nezávisle na xp či vistě a ve vistě se např. kouše trošku obraz při otáčení šachovnice ve hře Chess Titans. Když přehrávám dvd v media playeru, tak se trhá taky, nepomáhají ani kodeky. Akorát v powerdvd to běží beztrhání.
    U takové konfigurace notebooku se mi to ani trochu nezdá, je to dost divné.
    Co na to říkáte
    Díky
    Ve hrách by nemusel třeba stíhat HDD...i když Chess Titans se nekouše ani mě na GMA 950, takže někde opravdu bude chyba...ovladače máš poslední? Soudím to fakt na špatný ovladač grafické karty, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ty DVD renderuješ čím?
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

já dvdéčka dělal přes Sonic DVD, jinak mám ovladače K-Lite, ten hdd má 5400ot, slyšel jsem něco o nastavení pio a udma. Nevíš, kde se ta fubkce dá najít? ovladače by měly být ok...

Jak ve Vistách tak v XP to zjistíš v ovládacích panelech/systém/správce zařízení...pak si vyhledáš v seznamu řadič, a po rozbalení jeho vlastností zjistíš v jakém režimu daná zařízení pracují.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Tak HDD by měl být ok...To video běží třeba na baterii v media playeru ok a v elektřině se trhá, ovšem v media playeru classic jede v pohodě. S tou Go 7400 nevím, má mít podle testů 3D mark06 8éé bodů, al měl jsem jen 647bodů. Možná to bude tou Vistou, ikdyž aero bylo vypnuté, ta žere všechno:grafiku, ramku...V pondělí budu mít xpéčka a hned zkusím test 06. Tak to snad dopadne kolem těch 800b. Jestli ne, tak bude něco s hardwarem, dám vědět.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání