Citace Původně odeslal Smaky Zobrazit příspěvek
jo je ,ale když má záruku tak neznamená že bude ok. Jak sem psal měl jsem novej pc půl roku. Záruku sem nerušil. Po pul roce zacne blbnout přinesu ho do globusu kde sem ho koupil a za 2 MĚSÍCE!!! mi přišel a nic tam nedaly ! Chyběl tam chladič , hdd , cdrom a když sem se podíval přez dírku která tam byla tak tam nebyli ani ram a snad ani CPU!!! Tak sem jim ho hned donesl spátky a vynadal sem jim! Řekly že se omlouvaj , že se stala nějaká chyba atd. Dali mi 12000,- (cena za kterou sem to kupoval). Šel sem tam znova a koupil jinej . Teď ho má brácha ,ale je tam něco z deskou někdy nebere HDD a nebo Cdrom . Teď jedu na starý 400mhz mašině a chci koupit jinej . A to sem nerušil záruku!! (až pak u toho 2hýho) . Takže když po testech který budou komplet ok tak vím že se s tím třeba za rok nic nestane a můžu s radostí zrušit záruku a dát si tam mojí grafiku atd.
A monitor a ty blbosti mám jen PC mi tak trochu zchází...
hele, vubec tomu asi nerozumis, tak jen pro vneseni trochu svetla:
- PC z Globusu, Teska, Makra atd si koupi jen idiot (mel jsem tu cest)
- po mesici bez PC tam dojdu, vezmu si pekne penizky spatky a jdu jinam
- i kdyz projdou vsechny tve testy, tak NIKDE nemas garanci, ze se tomu za dva dny nic nestane. Od toho mas 2 roky zaruky.
- pridam se k Dr. Praseti (hustej nick, kdyz se na nej ma odkazovat ) a doporucim ti to same.
- TSBohemia, Softcom a urcite i dalsi ti slozi z tebou vybranym komponent co budes chtit, zaruka bude mnohem lepsi jak pochybny DXT.