Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
Asi mi neco uniklo, ale tam ta sestava za 5400kc nema mechaniky (+700kc) a monitor. To same (imho lepsi grafika) te vyjde na 5163,- a v cene je 512MB pameti (tam jen 256MB - nepouzitelne ani na windows). Kdyz k tomu prihodis DVD za 700,- tak jsi porad pod 6000,- Na hry to nebude ani nahodou, ani ta VIA ani ta n6100 co mam v kalkulaci neni na hry delana. Zadnou 9250 do toho nepridas, protoze ta deska nema AGP slot. Takze si bud nasetri o trochu vic penez (v dobe prazdnin snad neni problem) a nebo mej ten PC jen na internet a word.

PS: ta Maulova sestava je levnejsi jak to co si chces porit ty (on tam ma solidni grafiku, vic pameti, monitor, dvd - kdyz toto postupne dokoupis taky, tak zaplatis vic).

edit: co chces porad testovat ? Ten PC od DXT je snad novej ne ? To neni bazar. Je na to normalni zaruka.
jo je ,ale když má záruku tak neznamená že bude ok. Jak sem psal měl jsem novej pc půl roku. Záruku sem nerušil. Po pul roce zacne blbnout přinesu ho do globusu kde sem ho koupil a za 2 MĚSÍCE!!! mi přišel a nic tam nedaly ! Chyběl tam chladič , hdd , cdrom a když sem se podíval přez dírku která tam byla tak tam nebyli ani ram a snad ani CPU!!! Tak sem jim ho hned donesl spátky a vynadal sem jim! Řekly že se omlouvaj , že se stala nějaká chyba atd. Dali mi 12000,- (cena za kterou sem to kupoval). Šel sem tam znova a koupil jinej . Teď ho má brácha ,ale je tam něco z deskou někdy nebere HDD a nebo Cdrom . Teď jedu na starý 400mhz mašině a chci koupit jinej . A to sem nerušil záruku!! (až pak u toho 2hýho) . Takže když po testech který budou komplet ok tak vím že se s tím třeba za rok nic nestane a můžu s radostí zrušit záruku a dát si tam mojí grafiku atd.
A monitor a ty blbosti mám jen PC mi tak trochu zchází...