Mam zaujimavy problem. Kupil som NF4 Ultra-D a nedokazala mi deteknut klavesnicu + vypisovala CMOS checksum error, tak som ju poslal na reklamacku a poslali mi druhu a smola pokracuje. Ak zapojim grafiku do prveho PCI-E slotu, tak doska ani nepipne a ked zapojim do druheho, tak nabehne, ale hlasi zase CMOS checksum error, staci nastavit daco v BIOSe, hoci len datum a uz znovu nenabehne, musim resetovat CMOSku. Taktiez to musim urobit aj po restarte. Na tretiu dosku uz nemam naladu, skusim ich prehovorit na okmazitu vymenu za nieco ine, prip. kupim nejaku inu a za tu nech mi vratia peniaze, mam len investicie a doska stale nefacha. Skusal som aj modnuty BIOS - to iste, este navyse uz mi ani nenabehne s dvoma RAMkami. Vie dakto daco poradit co este skusit alebo im ju rovno poslat a kaslat na DFI
EDIT: Takze nakoniec som objednal DFI Infinity NF4 Ultra-U a uz aj na nej slapem. Zatial sa nevyskytol ani jediny problem, uvidim aka bude stabilna. Tu Lanparty pravdepodobne mi bud vymenia za iny tovar alebo mi vratia peniaze, takze nakoniec to dopadlo celkom dobre...