Výsledky hlasování: Jaký IM messenger nejvíce používáte?

Hlasující
209. Nemůžete hlasovat
    25 11,96%
  • QiP

61 29,19%
  • Miranda

96 45,93%
  • Trilian

9 4,31%
  • Jiný

18 8,61%
Výsledky 1 až 25 z 1187

Téma: ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...

Citace Původně odeslal Commander Zobrazit příspěvek
    da se nekde najit nejake porovnani v cem konkretne se lisi? ja sem nainstaloval developer verzi, kde jsou vsechny ty clisty atd, a byl jsem z toho uplne zmatenej - takze sem ji smazal a zatim mam porad stejne jako Ty sedivej clist classic
    Asi da (mozna na tom nasem Miranda.cz foru), ale nevim o tom, zase tolik jsem se o to nezajimal, temer odjakziva jsem pouzival Modern kvuli velkemu moznosti nastaveni; Nicer prisel az pozdeji a pro me neprinesl nic zasadniho, abych menil.
    Jinak ja nepouzivam sedivej clist classic, mam velke cerne okno a v tom hromadu kontaktu, screenshota pripadne poslu na PM .
    War. War never changes.

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    272

Gaim byl prejmenovan na pidgin a zaroven presel na stabilni verzi 2. Zmena jmena kvuli hrobe zaloby od AOL kvuli AIM.
    Driv jsem sice pouzival mirandu, ale presel jsem na gaim/pidgin kvuli multiplatformite. Od verzi 2 beta uz je i docela pouzitelny.

Citace Původně odeslal NeMeM9aA Zobrazit příspěvek
    Gaim byl prejmenovan na pidgin a zaroven presel na stabilni verzi 2. Zmena jmena kvuli hrobe zaloby od AOL kvuli AIM.
    Driv jsem sice pouzival mirandu, ale presel jsem na gaim/pidgin kvuli multiplatformite. Od verzi 2 beta uz je i docela pouzitelny.
    JJ, taky používám a jsem vcelku spokojen
    Jen od nějakejch uživatelu se mi spatne zobrazuje diakritika, nvm proc
    sony vaio eb1e1e-wi | i3-330 2,13ghz | ati hd5470 (750/1800) | 4gb ram ddr3 | 320gb 5400rpm | 15,5'

už asi rok Psi, dřív sem střídal Mirandu a Exodus
    i3-2120 + intel Deer Flat (P67) + 8 GB DDR3 1333 + Radeon HD 6850 + Crucial M4 + WDC WD5002ABYS + Seasonic G-550 + Redstar U-703; w7 Pro x64
    CS:S, CATIA V5, PRO/E

Taky jsem přešel z Mirandy na Pidgina, kvůli multiplatformosti a pár věcem které se mi líbí ( oznamování podle konkrétních uživatelů apod. )

Ta diakritika blbne, protože zprávy každej druhej IM messenger v kódování jak se mu zachce.. Mně třeba chodí zprávy z QIPu po ruski, ale vzhledem k tomu, že se v Pidginu nastavuje kódování na celý protokol, asi to kvůli pár lidem měnit nebudu.

Mimochodem tohle mi dělala s QIPem i první verze mobilního QIPu

Jinak jsem v Pidginu narazil snad jen na jednu zvláštní chybu, že nemůže přidat kontakt do seznamu z důvodu, že v něm mám maximální počet přátel. Neřešil to někdo?

Unhappy Re: ICQ, QiP

Fičí vám ICQ/QIP ? mě to píše chybu : Služba je dočasně nedostupná
    Koss Porta Pro°°Sony DSC H1°°stativ Velbon CX 560°°Mini stativ HAMA°°Canon Eos 40D°°Canon Ef 17-40mm F4/L,Canon EF 70-200 F4/L°°HOYA HD CPL°°HOYA HD Protector

Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    41
    Vliv
    252

Standardní Re: ICQ, QiP

Citace Původně odeslal Nazalogy Zobrazit příspěvek
    Fičí vám ICQ/QIP ? mě to píše chybu : Služba je dočasně nedostupná
    Nefici mi ICQ od cca 17:00
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    357

Tak to mate neco spatne, me jede ICQ cely den bez problemu.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problém s QIP ( icq klient )
    Založil Zetes v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 25.08.2008, 19:58
  2. Miranda - ICQ kontakty
    Založil -- Charlie -- v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 18.10.2005, 23:52

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání