Miranda
Trilian
Jiný
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
Asi da (mozna na tom nasem Miranda.cz foru), ale nevim o tom, zase tolik jsem se o to nezajimal, temer odjakziva jsem pouzival Modern kvuli velkemu moznosti nastaveni; Nicer prisel az pozdeji a pro me neprinesl nic zasadniho, abych menil.
Jinak ja nepouzivam sedivej clist classic, mam velke cerne okno a v tom hromadu kontaktu, screenshota pripadne poslu na PM.
War. War never changes.
Gaim byl prejmenovan na pidgin a zaroven presel na stabilni verzi 2. Zmena jmena kvuli hrobe zaloby od AOL kvuli AIM.
Driv jsem sice pouzival mirandu, ale presel jsem na gaim/pidgin kvuli multiplatformite. Od verzi 2 beta uz je i docela pouzitelny.
už asi rok Psi, dřív sem střídal Mirandu a Exodus
i3-2120 + intel Deer Flat (P67) + 8 GB DDR3 1333 + Radeon HD 6850 + Crucial M4 + WDC WD5002ABYS + Seasonic G-550 + Redstar U-703; w7 Pro x64
CS:S, CATIA V5, PRO/E
Taky jsem přešel z Mirandy na Pidgina, kvůli multiplatformosti a pár věcem které se mi líbí ( oznamování podle konkrétních uživatelů apod. )
Ta diakritika blbne, protože zprávy každej druhej IM messenger v kódování jak se mu zachce.. Mně třeba chodí zprávy z QIPu po ruski, ale vzhledem k tomu, že se v Pidginu nastavuje kódování na celý protokol, asi to kvůli pár lidem měnit nebudu.
Mimochodem tohle mi dělala s QIPem i první verze mobilního QIPu
Jinak jsem v Pidginu narazil snad jen na jednu zvláštní chybu, že nemůže přidat kontakt do seznamu z důvodu, že v něm mám maximální počet přátel. Neřešil to někdo?
Fičí vám ICQ/QIP ? mě to píše chybu : Služba je dočasně nedostupná![]()
Koss Porta Pro°°Sony DSC H1°°stativ Velbon CX 560°°Mini stativ HAMA°°Canon Eos 40D°°Canon Ef 17-40mm F4/L,Canon EF 70-200 F4/L°°HOYA HD CPL°°HOYA HD Protector
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)