Výsledky 26 až 50 z 70

Téma: zrusena zaruka na MT dôvod oxidacia kde ze je a ako vznikla ???

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member
    Vliv
    251

Standardní Re: zrusena zaruka na MT dôvod oxidacia kde ze je a ako vznikla ???

tak zatial este nijako maju to tyzden , cize este maju casu dost aby sa vyjadrili ... potom napisem zatial neviem nic ale ihned jak budem napisem .

Este by som bol rad ak by mi niekdo pomohol vyriesit jednu hadanku na ktorej rieseni si lamem hlavu uz strasne dlho :
    Na tomto odkaze http://www.alza.sk/Publish.asp?catpm=472 su zmluvne vztahy zo spolocnostou Alza : uplne dole je nejaka zmluva ktoru sme ako firma nepodpisovali ani nam ju nikdo nedal tak to sa nas zrejme netyka ,
    tak teda k veci : Reklamace zboží prodávající vyřizuje bez zbytečného odkladu, maximálně však do 30 dní od data následujícího po uplatnění reklamace kupujícím. Tato lhůta není závazná ke kupujícímu, který při nákupu uplatňoval IČ a tudíž jeho vztah s prodávajícím upravuje Obchodní zákoník. ,, toto je co za hadanku na pctuningu mi to vyriesit nepomohli a dobre ze mi nedali BAN za to ze som sa spytal : tak problem je nasledovny .... KDE TO TEN ZAKONNIK UPRAVUJE ja som asi blby ale ziadnu tu dobu tam najst neviem a ked som ohladom toho napisal do alzy aka je ta doba ... tak mi zasa skopirovali tieto ich podmienky tak neviem teda co si otom mysliet ... ide mi o jasnu odpoved : KOLKO DNI MAJU NA VYBAVENIE ?? 30 ? 45 ? 60 ? 120 ?? ,, na slovensku mam v podmienkach velkoskladu napisane ze tato doba je urcena dohodou medzi kupujucim a predavajucim ...no ale v alze ju upravuje zakonnik viem ze to neni slovensko ale CR a teda preto vas ziadam o pomoc ze ako ju upravuje ci o ocom to vlastne je
    tu je ten zakonnik : http://business.center.cz/business/p...akony/obchzak/
    Naposledy upravil MaTTo S; 09.07.2007 v 00:25.
    MB: ABIT NV8 nForce4-4x , RAM: 2x KINGSTON 512 MB CL2,5 PC400 , CPU: SEMPRON 2800+ @2450Mhz 256 KB cache 64 bit. , GK: GAINWARD 6600 GT 128 MB GDDR3 PCIe , LCD: PHILIPS 190S, HDD: SEAGATE 7200.10 320GB 16MB cache , KB: MICROSOFT WIRELESS Keyboard + Mouse model: T20-00036 ,DVD-RW: NEC 4550A , TV: LEADTEK WinFast 2000TV EXPERT, zdroj : FORTRON 350W GLN Green Power

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. vodní chlazení - FAQ
    Založil Klon v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 04.01.2007, 21:53
  2. FAQ
    Založil sisi v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 16.11.2004, 01:07
  3. Kolik typu je RAID? (1,3,5,0,...)
    Založil Lada Zuzjak v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6