Výsledky 1 až 25 z 26

Téma: Taktování 400mhz mašiny...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Taktování 400mhz mašiny...

Citace Původně odeslal cody1 Zobrazit příspěvek
    Slo mi o to jestli ti ho MB spravne detekuje ?
    Kdyz najizdi comp tak ti to nejdrive napise typ CPU, pak detekuje RAM, IDE ....
    Proste jsem chtel vedet jestli ti to napise PIII 733MHz ?
    Zkus vse vyndat a znovu zapojit ?
    FDISKni HDD , naformatuj ho pred novou instalaci.

Jinak ten celeron na def. takty funguje tak jak ma??
    celeron funguje jak má ... Ale ještě sem ho ani netaktoval tak je na defaultu pořád .. A na mojí desce to ani nejde .. Mám chypset intel ... Ok zkusím to ... Deska ho detekuje dobře .. Je to všechno napsáno v biosu ... A asi si myslíš že mám takovou desku která všechno na začátku vypisuje ,ale tak to není nepíše nic ... Musíš se jít podívat do biosu ... Disk sem už formátoval... Když dáš instalaci windows tak ti to napíše sformátovat oddíl NTFS atd. takže mělo by to být ono

Takže sem zkusil všechno vzít z kompa a pak to dát zpátky ... Verdikt : Nepomohlo to vůbec v ničem

Nikdo nemá žádnou radu Ani radu jak taktnout procik ? I když se to taktuje blbě na týhle desce? napište mi pls programy na taktování ( pokuď možno snadné ovládání programu)

Senior Member Avatar uživatele DOC_ZENITH
    Vliv
    273

Já ti napíšu jedinou dobrou radu. Kup si jinej MB. Koukni na tomhle taktit nejde, možná přes clockgen starej, tim šlo hejbat třeba s mnoha BX deskama, ale podle mě si ani to neškrtne. Většinou to fungovalo na deskách co aspoň trochu točit šly. Tahle se řídí jen FSB 66 100 a 133, nic víc nerozlišuje ani neumí nastavit. Na ní taktovat nejde. Leda že bys tomu Celeronu vrazil FSB 100 změnou pinů na patici, ale na tý by ani nepostnul byla by to moc velká frekvence, takže s taktováním se rozluč.
    The best Unreal Tournament maniac.

Citace Původně odeslal DOC_ZENITH Zobrazit příspěvek
    Já ti napíšu jedinou dobrou radu. Kup si jinej MB. Koukni na tomhle taktit nejde, možná přes clockgen starej, tim šlo hejbat třeba s mnoha BX deskama, ale podle mě si ani to neškrtne. Většinou to fungovalo na deskách co aspoň trochu točit šly. Tahle se řídí jen FSB 66 100 a 133, nic víc nerozlišuje ani neumí nastavit. Na ní taktovat nejde. Leda že bys tomu Celeronu vrazil FSB 100 změnou pinů na patici, ale na tý by ani nepostnul byla by to moc velká frekvence, takže s taktováním se rozluč.
    Věděl sem že zase někdo napíše kup si něco jinýho .... to je fakt na h... a radu náhodou na procesor nemáš ? Kup si jinej s menší FSB co ?! To mě taky napadlo .

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání