Nemohl by jsi zkusit úplně novou instalaci win s tím PIII? Nebo ještě, stáhni si někde Ultimate Boot CD a projeď nějaký testy, CPU, HDD atd ...
Nemohl by jsi zkusit úplně novou instalaci win s tím PIII? Nebo ještě, stáhni si někde Ultimate Boot CD a projeď nějaký testy, CPU, HDD atd ...
Gigabyte P35-DS3, E2160@3 GHz, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, MSi GTX 275 TwinFrozr OC, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, Samsung DVDRW, Samsung 214T
Takže sem to udělal a myslím že už vím co s tím je ,ale nevím jak to opravit . Všechno šlo dobře až na jednu věc ... A to : (udělám přesně to na co sem klikal atd.) Takže:
1. Dos/Linux Boot disk
2. Linux boot disk
3.BasicLinux
-a jela taková tabulka-napíši jen málo z ní jinak by to tu bylo na dlouho)
CPU: Intel Pentium III (Coppemine) Stepping 06
Checking 386/387 Coupling... Ok, Fpu using exception 16 error reporting
Checking ´hlt´ instruction ... - ( a tady se to sekne a dál nejede , takže chyba je v nějakých instrukcích ,ale nevím jak to opravit . Prosím help.![]()
A jinak . Cody1 - Nic zajímavího mi to nepíše ... Vlastně nic ... Jen značka IBM potom se ukáže bios kde můžu dát pokračovat a nebo odejít . A na desce je 1 jedine jumper ... A to takovej že ani nevím k čemu je ... ale na to snížení FSB nebo tak to není . Přehodím ho a nic to nedělá jen černá obrazovka...
Slo mi o to jestli ti ho MB spravne detekuje ?
Kdyz najizdi comp tak ti to nejdrive napise typ CPU, pak detekuje RAM, IDE ....
Proste jsem chtel vedet jestli ti to napise PIII 733MHz ?
Zkus vse vyndat a znovu zapojit ?
FDISKni HDD , naformatuj ho pred novou instalaci.
Jinak ten celeron na def. takty funguje tak jak ma??
celeron funguje jak má ... Ale ještě sem ho ani netaktoval tak je na defaultu pořád .. A na mojí desce to ani nejde .. Mám chypset intel ... Ok zkusím to ... Deska ho detekuje dobře .. Je to všechno napsáno v biosu ... A asi si myslíš že mám takovou desku která všechno na začátku vypisuje ,ale tak to není nepíše nic ... Musíš se jít podívat do biosu ... Disk sem už formátoval... Když dáš instalaci windows tak ti to napíše sformátovat oddíl NTFS atd. takže mělo by to být ono
Takže sem zkusil všechno vzít z kompa a pak to dát zpátky ... Verdikt : Nepomohlo to vůbec v ničem![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)