jde o to, ze pri nakupu pres net si ten zarucak neprohlidnu. A jestli to budou nejaky vykukove, tak bych se bal, ze odmitnou i 14-denni lhutu na vraceni
jde o to, ze pri nakupu pres net si ten zarucak neprohlidnu. A jestli to budou nejaky vykukove, tak bych se bal, ze odmitnou i 14-denni lhutu na vraceni
Já jsem ale počítal s tím že to budeš kupovat v nějakým seriózním obchodě, rozhodně ne vyloženě ten s tou nejnižší cenou, tak jsem to nemyslel. To je jasný že pak můžeš narazit na nějakej podraz...Původně odeslal Vykuk
Já jsem tenkrát ten svůj kupoval v kamenným shopu, takže jsem záručák Vodafonu viděl před koupí (telefon je bez kustomizace). A reklamací už telefon prošel, takže je vše OK.
Jinak mohu z vlastni zkusenosti doporucit obchod http://www.1m.cz/mobilni-telefony/
Sice uz je to par let, co jsme tam neco s wongem kupovali, ale myslim, ze zrovna tohle se tam nezmenilo... A v ustanovenich pisou:
Prodávající je povinen kupujícímu potvrdit originální záruční list výrobce.
Občas jdou vybraný telefony koupit velmi levně v Electroworldu (např. nedávno SE P990i za 7499kč)
Ale imho je nejlepší si nejdřív vybrat telefon a pak si vybrat kde ho koupit (srovnat ceny u operátora, v důvěryhodných obchodech), než si nejdřív vybrat obchod a pak v něm telefon.
Myšlení zkresluje realitu.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)