Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Kde koupit mobil?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Holda
    Věk
    40
    Vliv
    261

Standardní Re: Kde koupit mobil?

jde o to, ze pri nakupu pres net si ten zarucak neprohlidnu. A jestli to budou nejaky vykukove, tak bych se bal, ze odmitnou i 14-denni lhutu na vraceni

Citace Původně odeslal Holda Zobrazit příspěvek
    jde o to, ze pri nakupu pres net si ten zarucak neprohlidnu. A jestli to budou nejaky vykukove, tak bych se bal, ze odmitnou i 14-denni lhutu na vraceni
    Citace Původně odeslal Vykuk
    A víš jak vypadá originální záruční list, se kterým se dá reklamovat telefon v ČR? Českej záručák ti udělám za 15 minut, akorát ti ho žádnej servis nevezme....
    Já jsem ale počítal s tím že to budeš kupovat v nějakým seriózním obchodě, rozhodně ne vyloženě ten s tou nejnižší cenou, tak jsem to nemyslel. To je jasný že pak můžeš narazit na nějakej podraz...

Já jsem tenkrát ten svůj kupoval v kamenným shopu, takže jsem záručák Vodafonu viděl před koupí (telefon je bez kustomizace). A reklamací už telefon prošel, takže je vše OK.

Jinak mohu z vlastni zkusenosti doporucit obchod http://www.1m.cz/mobilni-telefony/
    Sice uz je to par let, co jsme tam neco s wongem kupovali, ale myslim, ze zrovna tohle se tam nezmenilo... A v ustanovenich pisou:
    Prodávající je povinen kupujícímu potvrdit originální záruční list výrobce.
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Senior Member Avatar uživatele bukva
    Věk
    39
    Vliv
    294

Občas jdou vybraný telefony koupit velmi levně v Electroworldu (např. nedávno SE P990i za 7499kč )

Ale imho je nejlepší si nejdřív vybrat telefon a pak si vybrat kde ho koupit (srovnat ceny u operátora, v důvěryhodných obchodech), než si nejdřív vybrat obchod a pak v něm telefon.
    Myšlení zkresluje realitu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání