Pritelkyne ted shani mobil a premyslime, kde vzit, at je jistota, ze to neni sedivka. Ja ji porad nutim Vodafone, ale ona nechce customizaci.
Cybex?
Pritelkyne ted shani mobil a premyslime, kde vzit, at je jistota, ze to neni sedivka. Ja ji porad nutim Vodafone, ale ona nechce customizaci.
Cybex?
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
http://forum.mobilmania.cz/viewforum.php?f=2
projdi si to tuCybex bych rekl, ze je spolehlivej...
No jestli pujde do Nokie tak tam se da flashnout novy firmware u vetsiny modelu a to doma a bez problemu takze treba i takhle,a musim uznat ze operatori maj fakt lakavy ceny u vybranych founu.
AMD Athlon 64 3000+ 1,4V-Arctic Freezer 64 PRO,1x512MB Kingmax + 1x 256MB A-Data 500MHz,XFX Geforce6800GT-16pipelines,HDD Seagate 120GB,DVD Plextor,TV Leadtek Deluxe XP,LCD L1750H,WXPSP2
zusim to s ni probrat, tata bral asi pred pul rokem K750i customizovanou a nejak mi to ani nevadi, snad ji zlomim![]()
Koupit se da kdekoliv, kde ti konkretne k nokii nabidnou pristroj oznaceny tiskem na krabici, ze je pro CZ trh a jako zarucak mas originalni CZ Nokia zarucak - myslim, ze tam na nej ted davaj hologram. Pri pripadne reklamaci pak nemusis moc resit prodejce, protoze jdes rovnou na autorizovany servis Nokia. Jediny mozny problem s prodejcem by nastal, kdyz by ti servis Nokia dal pro prodejejce dobrozdani, ze telefon je neopravitelny a prodejce ti musi vratit kupni cenu. Nicmene to se v pripade Nokie moc nestava, jelikoz ti proste v ramci reklamce, pokud je cely pristroj "mrtvy" vymeni celou desku s elektronikou, zapisou zmenu IMEI do zarucaku a maximalne ti nechaji tvuj stary kryt (ale vetinou ti vymeni celej pristroj komplet, jelikoz se jim to pak montovat ani nevyplati)
Rozhodne nebrat pristroj oznaceny brandem nejakeho operatora, co v CR ani neprovozuje sit, ci se zarucakem vypsanym na firmu prodejce bez originalu Nokia zarucaku.
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
Bohuzel rozhodne ne do vsech se da domacky flashnout novy firmware, jde to do skoro cele rady Symbian OS. U symbianu se pak da diky nastaveni jineho produkt code zrusit flashem kustomizace, ale otazkou pak je poruseni zarucnich podminek, ktere tim vzniklo a nahled Nokia servisu na to, pokud by byl telefon v polofunkcnim stavu a nekdo z mechaniku by mel zajem se stourat v tom faktu, ze telefonu chybi kustomizace, ktera tam dle vseho byt mela![]()
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
n73 od TM za kacku a nasledna reklamace blbnouciho BT u Cellnetu. od nich flash na kupodivu nebrandovanou music edition a od te doby vse ok vcetne navi a po TM koko.tinach ani vidu ani slechu....
FUN: Apple Mac Pro 4.1@5.1 • Intel Xeon W5680 • Kingston 3x8GB (triple-channel) 1333 ECC • EVGA GTX 670 • Crucial M200 256GB • WD Black 1TB • WD Green 1TB 3x
MOBILE: HP EliteBook 8440p • Corsair 2x4GB • AVerTV Hybrid • Logitech VX Nano • Canon S95 • Apple iP6 16GB • Apple iPad Air 64GB • Apple iPod Nano 7G 16GB • Apple iPod Video 80GB
WS: intel NUC i3 • Corsair 2x4GB • Crucial M4 512GB • intel Advanced-N 6235 • Samsung B2030HD
HTPC: AMD X2 Toledo 4200+ • ASUS A8R-MVP • Scythe KatanaCu • Patriot 2x1GB • GB 8600GT+Zalman VF900-Cu • WD 640AAKS+SilentMAXX silencer • Pioneer DVR-212 • Leadtek WinFast TV2000XP Expert • Corsair HX520w • SilverStone LaScala LC17S • ONKYO TX-SR603E • JAMO E7 7.1 (2x E750 + 4x E700 + E7cen + E7sub) • Panasonic TX-55CS630E • Logitech WingMan FF GP • APC Back-UPS 650 • chlupy ze psa
Když jsem kupoval před rokem a něco nedotovaný k750i, tak jsem vybíral shop podle ceny. Záručák k tomu je českej, takže reklamace v jakýmkoliv servisu SE.
Takže bych se nebál koupit kdekoliv, ale s českým záručním listem - jak už to ostatně napsal tiktak.
jde o to, ze pri nakupu pres net si ten zarucak neprohlidnu. A jestli to budou nejaky vykukove, tak bych se bal, ze odmitnou i 14-denni lhutu na vraceni
A víš jak vypadá originální záruční list, se kterým se dá reklamovat telefon v ČR? Českej záručák ti udělám za 15 minut, akorát ti ho žádnej servis nevezme
Kdysi jsem dělal v jedné firmě, kde se právě takto záručáky dělaly a poznalo to asi tak 1% zákazníků... U nás v Cybexu se toto naštěstí neděje, nakupuji telefony jen z oficiální distribuce i když se mi pořád snaží jisté firmy protlačit šedej dovoz do naší nabídky, mají holt smůlu, známosti po servisech a namátková kontrola IMEI telefonu (podle toho lze dohledat, pro kterou zemi je tel. určen) vždy pro mne jako produkťáka a nákupčího znamená STOP: tohle nebrat. Chráním jak naši firmu, tak i zákazníky, šedivky jsou totiž fajn jen do chvíle kdy se něco pokazí
Pokud nemá telefon záruční list českého distributora opatřený logem Agora Plus, GSMobil nebo SETOS, případně to není originální záručák T-Mobile, O2 nebo Vodafone, tak je to šedej dovoz jak vyšitej a servis ti to nevezme.
EDIT: takový malý návod jak poznat šedej dovoz:
Mrkněte na cenu telefonu u nás na Cybexu, pokud na daném shopu je cena nižší více než o 5%, tak je něco špatně, protože to už je pak jejich cena nižší než cena oficiálních českých distributorů.
Pozn.: projistotu zkontrolujte více modelů, i u nás se totiž semtam objeví akce (výprodej) nějakého distributora, kterou máme my a možná ještě dva další obchody, vždy se ale jedná jen o jeden nebo dva modely a ne o celou nabídku.
Naposledy upravil Vykuk; 05.07.2007 v 12:54.
AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M
no asi jdeme do toho Cybexu, ono pri cene mobilu zase nejaka stovka nehraje takovou roli aby oduvodnila pripadny problemy
Já jsem ale počítal s tím že to budeš kupovat v nějakým seriózním obchodě, rozhodně ne vyloženě ten s tou nejnižší cenou, tak jsem to nemyslel. To je jasný že pak můžeš narazit na nějakej podraz...Původně odeslal Vykuk
Já jsem tenkrát ten svůj kupoval v kamenným shopu, takže jsem záručák Vodafonu viděl před koupí (telefon je bez kustomizace). A reklamací už telefon prošel, takže je vše OK.
Jinak mohu z vlastni zkusenosti doporucit obchod http://www.1m.cz/mobilni-telefony/
Sice uz je to par let, co jsme tam neco s wongem kupovali, ale myslim, ze zrovna tohle se tam nezmenilo... A v ustanovenich pisou:
Prodávající je povinen kupujícímu potvrdit originální záruční list výrobce.
Občas jdou vybraný telefony koupit velmi levně v Electroworldu (např. nedávno SE P990i za 7499kč)
Ale imho je nejlepší si nejdřív vybrat telefon a pak si vybrat kde ho koupit (srovnat ceny u operátora, v důvěryhodných obchodech), než si nejdřív vybrat obchod a pak v něm telefon.
Myšlení zkresluje realitu.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)