n73 od TM za kacku a nasledna reklamace blbnouciho BT u Cellnetu. od nich flash na kupodivu nebrandovanou music edition a od te doby vse ok vcetne navi a po TM koko.tinach ani vidu ani slechu....
n73 od TM za kacku a nasledna reklamace blbnouciho BT u Cellnetu. od nich flash na kupodivu nebrandovanou music edition a od te doby vse ok vcetne navi a po TM koko.tinach ani vidu ani slechu....
FUN: Apple Mac Pro 4.1@5.1 • Intel Xeon W5680 • Kingston 3x8GB (triple-channel) 1333 ECC • EVGA GTX 670 • Crucial M200 256GB • WD Black 1TB • WD Green 1TB 3x
MOBILE: HP EliteBook 8440p • Corsair 2x4GB • AVerTV Hybrid • Logitech VX Nano • Canon S95 • Apple iP6 16GB • Apple iPad Air 64GB • Apple iPod Nano 7G 16GB • Apple iPod Video 80GB
WS: intel NUC i3 • Corsair 2x4GB • Crucial M4 512GB • intel Advanced-N 6235 • Samsung B2030HD
HTPC: AMD X2 Toledo 4200+ • ASUS A8R-MVP • Scythe KatanaCu • Patriot 2x1GB • GB 8600GT+Zalman VF900-Cu • WD 640AAKS+SilentMAXX silencer • Pioneer DVR-212 • Leadtek WinFast TV2000XP Expert • Corsair HX520w • SilverStone LaScala LC17S • ONKYO TX-SR603E • JAMO E7 7.1 (2x E750 + 4x E700 + E7cen + E7sub) • Panasonic TX-55CS630E • Logitech WingMan FF GP • APC Back-UPS 650 • chlupy ze psa
Když jsem kupoval před rokem a něco nedotovaný k750i, tak jsem vybíral shop podle ceny. Záručák k tomu je českej, takže reklamace v jakýmkoliv servisu SE.
Takže bych se nebál koupit kdekoliv, ale s českým záručním listem - jak už to ostatně napsal tiktak.
jde o to, ze pri nakupu pres net si ten zarucak neprohlidnu. A jestli to budou nejaky vykukove, tak bych se bal, ze odmitnou i 14-denni lhutu na vraceni
Já jsem ale počítal s tím že to budeš kupovat v nějakým seriózním obchodě, rozhodně ne vyloženě ten s tou nejnižší cenou, tak jsem to nemyslel. To je jasný že pak můžeš narazit na nějakej podraz...Původně odeslal Vykuk
Já jsem tenkrát ten svůj kupoval v kamenným shopu, takže jsem záručák Vodafonu viděl před koupí (telefon je bez kustomizace). A reklamací už telefon prošel, takže je vše OK.
Jinak mohu z vlastni zkusenosti doporucit obchod http://www.1m.cz/mobilni-telefony/
Sice uz je to par let, co jsme tam neco s wongem kupovali, ale myslim, ze zrovna tohle se tam nezmenilo... A v ustanovenich pisou:
Prodávající je povinen kupujícímu potvrdit originální záruční list výrobce.
Občas jdou vybraný telefony koupit velmi levně v Electroworldu (např. nedávno SE P990i za 7499kč)
Ale imho je nejlepší si nejdřív vybrat telefon a pak si vybrat kde ho koupit (srovnat ceny u operátora, v důvěryhodných obchodech), než si nejdřív vybrat obchod a pak v něm telefon.
Myšlení zkresluje realitu.
A víš jak vypadá originální záruční list, se kterým se dá reklamovat telefon v ČR? Českej záručák ti udělám za 15 minut, akorát ti ho žádnej servis nevezme
Kdysi jsem dělal v jedné firmě, kde se právě takto záručáky dělaly a poznalo to asi tak 1% zákazníků... U nás v Cybexu se toto naštěstí neděje, nakupuji telefony jen z oficiální distribuce i když se mi pořád snaží jisté firmy protlačit šedej dovoz do naší nabídky, mají holt smůlu, známosti po servisech a namátková kontrola IMEI telefonu (podle toho lze dohledat, pro kterou zemi je tel. určen) vždy pro mne jako produkťáka a nákupčího znamená STOP: tohle nebrat. Chráním jak naši firmu, tak i zákazníky, šedivky jsou totiž fajn jen do chvíle kdy se něco pokazí
Pokud nemá telefon záruční list českého distributora opatřený logem Agora Plus, GSMobil nebo SETOS, případně to není originální záručák T-Mobile, O2 nebo Vodafone, tak je to šedej dovoz jak vyšitej a servis ti to nevezme.
EDIT: takový malý návod jak poznat šedej dovoz:
Mrkněte na cenu telefonu u nás na Cybexu, pokud na daném shopu je cena nižší více než o 5%, tak je něco špatně, protože to už je pak jejich cena nižší než cena oficiálních českých distributorů.
Pozn.: projistotu zkontrolujte více modelů, i u nás se totiž semtam objeví akce (výprodej) nějakého distributora, kterou máme my a možná ještě dva další obchody, vždy se ale jedná jen o jeden nebo dva modely a ne o celou nabídku.
Naposledy upravil Vykuk; 05.07.2007 v 12:54.
AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M
no asi jdeme do toho Cybexu, ono pri cene mobilu zase nejaka stovka nehraje takovou roli aby oduvodnila pripadny problemy
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)