Výsledky 1 až 25 z 198

Téma: jaké hodinky?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: jaké hodinky?

Citace Původně odeslal Aralyon Gloria Zobrazit příspěvek
    Ano, hodinky jsou opravdu více, než chronometr, jsou symbol, avšak trvám na tom, že pokud někdo kouká skrze prsty na někoho, kdo má na zápěstí "jen" Festiny, nebo Citizeny za 5-10k a ne TAGy nebo Rolexy za desetinásobek, tak tento člověk je povrchní trubec....

Samozřejmě jsou rádoby značky, které bych asi na ruku nedal, ale střední třída (Festina, Tissot, Citizen, Seiko) se hodí i do opery nebo na jednání.....
    Ale jo, s tím co napsal Commander (Casio za 5k vám vždycky udělají v obleku ostudu) taky nesouhlasím, ale současně zásadně nesouhlasím s tím, když někdo napíše, že je to snobství, že hodinky jsou jen na ukázání času a že kdokoliv se opovažuje někoho podle hodinek posoudit je idiot.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Citace Původně odeslal frelichl Zobrazit příspěvek
    Ale jo, s tím co napsal Commander (Casio za 5k vám vždycky udělají v obleku ostudu) taky nesouhlasím, ale současně zásadně nesouhlasím s tím, když někdo napíše, že je to snobství, že hodinky jsou jen na ukázání času a že kdokoliv se opovažuje někoho podle hodinek posoudit je idiot.
    Přesně tak, notabene za 5000 jsou casia vypadající (mám na mysli kov/titan) opravdu skvěle.....
    AMD AMD X2 3600+ EE@5000+, ASUS M2N DeLuxe nVidia 570SLI, 2GB DDR2 Zeppelin, 400GB SATA II Samsung, Gigabyte Radeon x1650 Silent, DVD-RW/RAM Sony, ACER 1715ms, Logitech wheel MOMO + mouse Laser MX610 + keyb Ultra X, gamepad Thrustmaster, Minolta A2, WiFi 5 mega

Citace Původně odeslal Aralyon Gloria Zobrazit příspěvek
    Přesně tak, notabene za 5000 jsou casia vypadající (mám na mysli kov/titan) opravdu skvěle.....
    Viděl jsem Casia za dva tisíce, která vypadaly opravdu skvěle, vůbec bych se nestyděl vzít si je. Ale taky jsem viděl Casia za trojnásobnou cenu a nevzdal bych je na ruku. Není to o ceně (nebo aspoň ne nutně, já neříkám, že všichni mají mít hodinky za aspoň deset tisíc) ani o značce (když pominu vyložený šmejdy), ale o tom, jestli jsou ty hodinky aspoň trochu hodí k danému člověku/příležitosti.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Citace Původně odeslal frelichl Zobrazit příspěvek
    Viděl jsem Casia za dva tisíce, která vypadaly opravdu skvěle, vůbec bych se nestyděl vzít si je. Ale taky jsem viděl Casia za trojnásobnou cenu a nevzdal bych je na ruku. Není to o ceně (nebo aspoň ne nutně, já neříkám, že všichni mají mít hodinky za aspoň deset tisíc) ani o značce (když pominu vyložený šmejdy), ale o tom, jestli jsou ty hodinky aspoň trochu hodí k danému člověku/příležitosti.
    Líp bych to neřekl.... já preferuji stylovost a respektovanou značku za rozumné peníze, proto vybírám hodinky mezi čvteřicí Tissot/Festina/Citizen/Seiko alias Lorus.... během týdne bych chtěl vybrat, pak svůj výběr zveřejním s tím, že chci hodinky na každodenní nošení
    AMD AMD X2 3600+ EE@5000+, ASUS M2N DeLuxe nVidia 570SLI, 2GB DDR2 Zeppelin, 400GB SATA II Samsung, Gigabyte Radeon x1650 Silent, DVD-RW/RAM Sony, ACER 1715ms, Logitech wheel MOMO + mouse Laser MX610 + keyb Ultra X, gamepad Thrustmaster, Minolta A2, WiFi 5 mega

Senior Member VIP Avatar uživatele DeeKay
    Vliv
    315

ja bych tu hranici soupl nekam k 30ti tisicum, protoze pokud nekdo chce mechanicky chronograf, tak asi bude chtit sahnout po Valjoux 7750 kalibru a s nim se daji dle me slusne zpracovany hodinky poridit do 30k (hamiltony apod).
    A jasne ze takovy hodinky si nebudu brat na hory, nebo nekam k mori na plaz. Vobleceni nebo boty nemate taky jen jeden druh pro vsechny prilezitosti ne? Na auto davate na zimu taky zimni pneu... proste pro kazdou prilezitost to co k ni patri.
    wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
    mobile:
    Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10

CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...

Už dlouho přemýšlím, že si k titanovým klasikům koupím za litr plastová Casia na kolo nebo hory, ale zatím jsem líný

Mechanika je fajn, ale neustálé korigování času by mě zabilo...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jaké používáte ovladača na GF4 4200 TI
    Založil ukr v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 11.02.2004, 13:43
  2. Jaké datové omezení?
    Založil Kema v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 17.01.2004, 07:30
  3. Jaké ovladače pro řadu GF4 ti 4xxx
    Založil Hidden.Death v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 25