Mno telefon v ruke nemam ma ho momentalne stale znalec, ale uz sa vyjadril ze k neopravitelnemu zniceniu zakladnej dosky telefonu doslo pri neodbornej praci servisneho technika a nie oxidaciou , vnikom kvapaliny alebo nespravnym pouzivanim .Ako ale nemam davat telefon z ruky ked ho musim zo vsetkymi dokladmi + znaleckym poslad do alzasoftu ktory to nasledne posle do gsmobilu, a ked aj oni budu chciet vyhotovit novy znalecky tak ja len tazko budem osobne pritom s pravnikom ... BA - PRAHA ,,pravnik je dlhodoby znamy a vlastne ja som mu to ponukol takym spôsobom ci si nechce zarobit pretoze mne pomôze a on si zarobi cize obidvaja budeme spokojny a prijal to takze uz mam na svojej strane znalca a pravnika a myslim ze aj alzasoft kedze mi veducy z alzy napisal ze v pripade ze znalecky posudok zisti chybu servisu budu mi preplatene naklady na znalca a nevyhnutne naklady, a zrejme si dam preplatit aj telefon pretoze som volal sice z tmobile na tmobile ale minuta stoji 9 korun a ja som prevolal 40-50 minut , co som obvolaval rôznych znalcov a potom stym mojim som mnoho krat telefonoval .Hned mam 400 sk len telefon + 200 SK vyhotovenie vypisu za telefon .
Ked som volal zo znalcom tak som mu povedal ze ci proti tomu posudku môze servis namietat pretoze gsmobile si stoji za tym ze na fotografii je viditelna oxidacia zrejme pod IO ale nikdo ju nevie najst ,, cize to bude tvrdenie proti tvrdeniu ale znalec ma ubezpecil ze servis moze tvrdit aj .... zaprve to znalec neodpajkoval pretoze aj keby tam oxidacia niekedy bola tak tym ze to servis znovu pripajkoval tak dôkazy znicil cize vlastne servis si sam sebe znicil dôkazy ktorych existencia je ajtak hrozne pochybna .A zadalsie som zvedavy ako sa k tejto veci postavi samotny sony ericsson ,, som na slovenske zastupenie napisal email ako mi servis znicil telefon a vinu hodil namna, a ze ci si ich spolocnost uvedomuje aka kvalita zarucneho servisu sa dostava ich zakaznikom napisal som potom IMEI atd. info o servise a ze to budu presetrovat .