Presne tak ja si myslim ze servis ma pekne podviedol a sam si to uvedomuje co spravil pretoze uz som im surovo napisal ze to ide sudnou cestou a oni budu hradit naklady stym spojene ktore presiahnu cenu telefonu aj dvojnasobne... a servis somnou ajtak nekomunikuje v tejto veci a asi vieme preco --- kedze su si vedomy ze toto im neprejde, a zadalsie mi bolo povedane nech ja zo servisom uz v ziadnom pripade nekomunikujem onicom komunikacia jedine postou doporucene a medzi servisom a pravnikom .
Naozaj som zvedavy ako toto cele skonci a servisu by uz mal niekdo klepnut po prstoch za tieto prasaciny co robi... ved je to neeticke a servis si neuvedomuje ze na jeho rozhodnuti zavisi nemala financna ciastka zakaznika .A proste vsetko co sa netyka softwaru musi byt na 95 percent chyba zakaznika a hotovo ved nechapem ... a ked uz servis najde teda tu oxidaciu atd. tak to ma odfotit riadne a nie tak ze sa z toho neda nic vidiet .A odbornost servisu pri odpajkovani a pripajkovani je tiez na povazenie ... ved len to ked sa ohodnoti tak je jasne ze nieco nieje v poriadku .
Niekdo sa vyjadril ze na tom odpajkovani nieje nic nenormalneho a neodborneho ... tak uz 3 ludia mi povedali ze to je amaterska praca ... a ako sorry aby po znovu pripajkovani sa v okoli IO nachadzali stopy po cinovej paste len tak na PCB ... sak to je odbornost jak svina ,, vôbec sa necudujem ze sa menia rovno cele zakladne dosky telefonov ved ked servis nevie preletovat ani 25 nozickovy integrac tak co potom chce .