Dej jim co proto. Je to opravdu neuveritelne co se tady deje. DOufam ze za to prijdou o zivnostak.
Dej jim co proto. Je to opravdu neuveritelne co se tady deje. DOufam ze za to prijdou o zivnostak.
MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
NTB: HP nc 6320
MB: ABIT NV8 nForce4-4x , RAM: 2x KINGSTON 512 MB CL2,5 PC400 , CPU: SEMPRON 2800+ @2450Mhz 256 KB cache 64 bit. , GK: GAINWARD 6600 GT 128 MB GDDR3 PCIe , LCD: PHILIPS 190S, HDD: SEAGATE 7200.10 320GB 16MB cache , KB: MICROSOFT WIRELESS Keyboard + Mouse model: T20-00036 ,DVD-RW: NEC 4550A , TV: LEADTEK WinFast 2000TV EXPERT, zdroj : FORTRON 350W GLN Green Power
A) posilej vsude jen kopie, originaly nedavej z ruky (maximalne ukazat, a zase si vzit)
B) pokud dobre chapu, telefon ted mas u sebe => totez c A), nedavej ho z ruky, v pripade ze by chteli delat dalsi znalecky posudek, tak trvej na sve pritomnosti vcetne pravnika (+ samo viz predchozi - foto).
C) Pokud by se soud tahl dostatecne dlouho, muzes podat zalobu do Bruselu na CR, dostanes s pravdepodobnosti blizici se jistote odskodne ve vysi nekolikanasobku veskerych nakladu.
D) Nezapomen uplatnit i veskere dalsi naklady spojene s reklamaci = postovne, jizdenky, ...
E) Pokud ti vznika nejaka skoda, tak si zajistit dostatek podkladu a uplatni i tu.
F) Nezapomen, ze tvym protejskem je prodejce! (ktery te pravdepodobne nejakym zpusobem odkazal na servis).
Optimalne pokud to za tebe bude resit pravnik, ale hlidej si jestli opravdu resi, znam par lidi, kteri kvuli tomu ze pravnik delal prd propasli terminy. Naklady na nej si samo muzes uplatnit i pokud nedojde k soudu.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Mno telefon v ruke nemam ma ho momentalne stale znalec, ale uz sa vyjadril ze k neopravitelnemu zniceniu zakladnej dosky telefonu doslo pri neodbornej praci servisneho technika a nie oxidaciou , vnikom kvapaliny alebo nespravnym pouzivanim .Ako ale nemam davat telefon z ruky ked ho musim zo vsetkymi dokladmi + znaleckym poslad do alzasoftu ktory to nasledne posle do gsmobilu, a ked aj oni budu chciet vyhotovit novy znalecky tak ja len tazko budem osobne pritom s pravnikom ... BA - PRAHA ,,pravnik je dlhodoby znamy a vlastne ja som mu to ponukol takym spôsobom ci si nechce zarobit pretoze mne pomôze a on si zarobi cize obidvaja budeme spokojny a prijal to takze uz mam na svojej strane znalca a pravnika a myslim ze aj alzasoft kedze mi veducy z alzy napisal ze v pripade ze znalecky posudok zisti chybu servisu budu mi preplatene naklady na znalca a nevyhnutne naklady, a zrejme si dam preplatit aj telefon pretoze som volal sice z tmobile na tmobile ale minuta stoji 9 korun a ja som prevolal 40-50 minut , co som obvolaval rôznych znalcov a potom stym mojim som mnoho krat telefonoval .Hned mam 400 sk len telefon + 200 SK vyhotovenie vypisu za telefon .
Ked som volal zo znalcom tak som mu povedal ze ci proti tomu posudku môze servis namietat pretoze gsmobile si stoji za tym ze na fotografii je viditelna oxidacia zrejme pod IO ale nikdo ju nevie najst ,, cize to bude tvrdenie proti tvrdeniu ale znalec ma ubezpecil ze servis moze tvrdit aj .... zaprve to znalec neodpajkoval pretoze aj keby tam oxidacia niekedy bola tak tym ze to servis znovu pripajkoval tak dôkazy znicil cize vlastne servis si sam sebe znicil dôkazy ktorych existencia je ajtak hrozne pochybna .A zadalsie som zvedavy ako sa k tejto veci postavi samotny sony ericsson ,, som na slovenske zastupenie napisal email ako mi servis znicil telefon a vinu hodil namna, a ze ci si ich spolocnost uvedomuje aka kvalita zarucneho servisu sa dostava ich zakaznikom napisal som potom IMEI atd. info o servise a ze to budu presetrovat .
Naposledy upravil MaTTo S; 22.06.2007 v 17:58.
MB: ABIT NV8 nForce4-4x , RAM: 2x KINGSTON 512 MB CL2,5 PC400 , CPU: SEMPRON 2800+ @2450Mhz 256 KB cache 64 bit. , GK: GAINWARD 6600 GT 128 MB GDDR3 PCIe , LCD: PHILIPS 190S, HDD: SEAGATE 7200.10 320GB 16MB cache , KB: MICROSOFT WIRELESS Keyboard + Mouse model: T20-00036 ,DVD-RW: NEC 4550A , TV: LEADTEK WinFast 2000TV EXPERT, zdroj : FORTRON 350W GLN Green Power
Mno telefon tam poslat mozes ked uz bude hotovy posudok, ale rozhodne neposielaj originaly dokumentov, iba ich kopie ... verim ze Alza ako predajca nemam zaujem o negativnu publicitu, takze sa to vyriesija som si inak dnes bol pre M600i z opravy a bez problemov, tusim ze to robil tiez GSMobil
takze je to iste individualne ...
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
oki takze setko im dam kopie a bude, ved predsa nech si to na slovenskej pobocke overi ked bude mat problem a hotovo dufam ze nebude chcet overenie od notara lebo to bude poriadne drahe overit 8 dokumentov a 1 znalecky
EDIT : 27.6.07 : napisala mi spolocnost Sony Ericsson a ze im je to luto atd. ale ze autorizovany servis sa nezmylil a ponukaju mi ako riesenie vymenu telefonu za novy . Co som samozrejme odmietol lebo keby som to prijal neviem kdo mi zaplati vsetky moje naklady a hlavne znalecky posudok ktory zrovna lacny nebol .Tak som im napisal pozdrav a uvidime dalej, kazdopadne zajtra to ide setko aj s pozdravom od pravnika do servisu .
Naposledy upravil MaTTo S; 27.06.2007 v 19:24.
Takze dalsie info a zvrat v celom pripade : potom co som odmietol novy telefon stym ze ziadam uhradenie nakladov na co mam zo zakona pravo, tak dnes mi spolocnost Sony Ericsson odpisala ze nic take nebude, nesuhlasia stym a kedze odmietam novy telefon tak mi uz nedaju ani telefon ani naklady, a nadalej trvaju na stanovisku servisu ktory sa urcite nezmylil a ich servis ma vysoku odbornost technikov ktory by urcite toto nespachal . Cize Sony Ericsson spochybnuje FAKTY zistene znalcom .Takze som vsetko postupil predajcovi kontaktoval som pravnika a taketo detinske chovanie tejto spolocnosti nadalej nebudem tolerovat ak coskoro nedospejeme k zaverom tak to vsetko postupim mediam a podam zalobu na sud a hotovo .
Urcite bude media zaujimat ako mi najprv chcel SE zavret hubu novym mobilom cim nepriamo suhlasili z pochybenim servisu ... a ked som nesuhlasil tak ma zacali obvinovat ze pisem nepravdive veci o servise co su vlastne FAKTY zistene znalcom .Takze uvidime co poriesi predajca ktory sa k tejto veci zatial stavia kladne a uz som mu osobne odovzdal vsetky nalezitosti a doklady tykajuce sa tohoto ... ak nie tak sa vidime v TV a budem priebezne pisat ako prebieha sudny spor .
Toto ma uz vytocilo do nepricetnosti co si ten sony ericsson dovolil mi napisat sak ty sa budu este cudovat .
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)