diky moc, ty vies cloveka povzbudit a nasmerovat spravnou cestou ,,ale mam nato podobny nazor ako ty a tiez si nemyslim ze to dopadne len tak jednoznacne ,ale tak aj samotny znalec mi povedal ze tam oxidacia nieje ani stopy po vniknuti kvapaliny cize fakt by bolo zaujimave dostat dalsi posudok ktory by to tam vsetko nasiel ... a zadalsie aby sa kvoli tomu servis sudil sa mi tiez nezda realne ajked v CR je asi vsetko mozne ako pises, ale tak neviem uz takto sa prenich naklady zdvojnasobily , tak sudom sa zdesatnasobia ? a este je nebezpecie ze do sudu sa zapoi COI a budu mat po chlebe,, neviem unas to uz raz bolo medializovane a z vysledkami znalca GSMobile ticho suhlasil a vratil prachy, tak som zvedavy ako to pojde teraz a pred sudnym sporom uprednostnim medializaciu .
A navyse mi znalec povedal ze hocikdo iny len tazko niekde najde nejaku oxidaciu na tej doske PCB .Tak neviem ked ide o takuto jednoznacnu vec tak nemyslim si ze iny znalec by siel proti tomuto posudku. Ale tak v CR to nepoznam mno ako pises tak uvidime co bude teda .