Výsledky 1 až 25 z 39

Téma: Grafika do 10k Kc

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Grafika do 10k Kc

OK, takže to bude asi dle vašich rad GeForce 8800GTS 320MB. Rozmýšlím mezi těmato kouskama. Jsou uplně stejný, cena cca taky Tak nějak se přikláním k Leadteku - mám pocit, že býval OK. Kdybych věděl, který je hlučnější, víc spotřebovává nebo víc chladí..

Ještě finální dotazy. V diskuzi na CZC jsem četl, že nVidia oproti ATI má nějakou horší podporu "sratších" her - nevím co tím bylo myšleno. Nevíte o tom něco?

A ještě si chci ověřit jednu myšlenku. ATI má celkově vyšší frekvence GPU i VRAM než nVidia - to je tou "platformou", jako je rozdíl u Intel a AMD, že?
    Asus A8N-SLI Premium, AMD Athlon 64 3700+ SanDiego, Sapphire X800GTO FireBlade, 2x1GB Kingston CL2 DualChannel, LCD Fujitsu-Siemens P20-2

Citace Původně odeslal D.I.Luke Zobrazit příspěvek
    OK, takže to bude asi dle vašich rad GeForce 8800GTS 320MB. Rozmýšlím mezi těmato kouskama. Jsou uplně stejný, cena cca taky Tak nějak se přikláním k Leadteku - mám pocit, že býval OK. Kdybych věděl, který je hlučnější, víc spotřebovává nebo víc chladí..

Ještě finální dotazy. V diskuzi na CZC jsem četl, že nVidia oproti ATI má nějakou horší podporu "sratších" her - nevím co tím bylo myšleno. Nevíte o tom něco?

A ještě si chci ověřit jednu myšlenku. ATI má celkově vyšší frekvence GPU i VRAM než nVidia - to je tou "platformou", jako je rozdíl u Intel a AMD, že?
    Z jakeho duvodu chces Asus nebo Leadtek? Vsechny 8800GTS (ne OC verze) jsou identicke, vykon je naprosto totozny (+500kc mezi GW a L.), porovnej sam (dole v parametrech jsou body z 3D Marku 06)

Gainward 8800GTS 320MB DDR3 8330

ASUS EN8800GTS/HTDP 320MB DDR3

Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB DDR3
    Naposledy upravil comm; 20.06.2007 v 23:27.

Citace Původně odeslal comm Zobrazit příspěvek
    Z jakeho duvodu chces Asus nebo Leadtek? Vsechny 8800GTS (ne OC verze) jsou identicke, vykon je naprosto totozny.
    Protože je mám za nejlepší výrobce (nepodložená informace - ale 100% nejsou špatný) - desku zase od Asus nebo DFI (nemám rád MSI, Gigabyte). U grafik zase Sapphire, Leadtek (a Asus protože ho mám rád celkově). Vím, že to je úplně fuk v tomto případě, ale třeba ten rozdíl chlazení atp..
    Asus A8N-SLI Premium, AMD Athlon 64 3700+ SanDiego, Sapphire X800GTO FireBlade, 2x1GB Kingston CL2 DualChannel, LCD Fujitsu-Siemens P20-2

Citace Původně odeslal D.I.Luke Zobrazit příspěvek

Můžu ještě poprosit o vaše názory na tyto dva dotazy.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamace u České pošty - došla vadná grafika
    Založil Gizmo_CZ v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 13.11.2006, 12:21
  2. MP3 prehravac za 2500 Kc (3000 Kc max)
    Založil Ogre v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 10.04.2006, 16:05
  3. ServerHosting za 400 kc
    Založil Martyr-M v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 06.02.2005, 00:20
  4. Na Nforce 2 zlobi zvuk a grafika
    Založil katz v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 30.11.2003, 16:57

Pravidla přispívání