Takze dneska sa mi ozval telefonicky znalec ktoremu som odovzdal telefon na vypracovanie znaleckeho posudku .Oboznamil ma o priebehu jeho skumania a prve poznatky : v telefone absolutne ziadna oxidacia nieje, praca servisu je na urovni amatera, neopravitelnost telefonu tympadom nieje spôsobena oxidaciou a vnikom kvapaliny ale kvalitou servisu ktory pri odpajkovani a pripajkovani integrovaneho obvodu znicil zakladnu dosku telefonu za co mu velmi pekne dakujem - GSMobile Praha .Cize dostanem do ruky znalecky posudok ktory potvrdi ze servis ma oklamal a spachal trestny cin kedze mi znicili telefon a este drzo napisali aby som si kupil novy za 5300 SK ci kolko . T.j. oni ma o 5500 obrali a ja mam dat dalsich za novy, v SR je nad 5000 SK trestny cin .
Servis uz môze ukazovat rozmazane fotky z imaginarnou oxidaciou tak maximalne detom v skôlke ktory tomu nechapu .

Cize znalecky posudok vsetky dokumenty a telefon poslem do alzy v Prahe ktora je predajca telefonu a som zvedavy ako sa to bude dalej vyvijat ... kludne sem dajte hlasovanie kedy dostanem svojich 10 000 SK naspet , t.j. 5000 telefon , 5000 znalecky ... navrhujem hlasovanie za 1 mesiac , 3 mesiace , 6 mesiacov a nikdy .