msdr.mike: omg! dat 1349,- za neco co udelas pomoci 3 mustku a zaizolovani par pinu ... no comment! ja jsem taky manualne zcela nepouzitelny jedinec a zvladl jsem i upravu ppga redukce. a ze tam tech mustku, izolovani bylo, dokonce jsem musel i pajet! ale o to vic to tesi
to verim ze Te to tesi ale ty navody jsou opravdu nic moc, bral bych nejaky leda bod po bodu s foto a ten jsem nevidel. Vse je pouze utrzkovite a na to mam svoji desku az moc rad

Honza Pohan: To Celebris: Stoji 1349 Korun vcetne specialniho vetracku a dvoulete zaruky. Mozna bych ti doporucil, pokud jeste nekde sezenes, koupit Celera 1,1A a hodit ji na 133 FSB. Tohle mam ja a slape to fakt spickove. Nebo potom se uz vyplati Celeron 1,4A, stoji par korun. Rejpalu si nevsimej, nas upgrade neni proste urcen pro kazdeho.
par dotazu:
1. ten vetracek je kvalitni a tichy ?
2. proc celera ? ja bych chtel full Intel P3 1.2 Tualatin EB FC PGA2 256 kB pujde tam ?
3. co budu muset menit napr. zvysit napeti atd. ? popr. kdo me pak poradi o kolik ? Co vsechno tedy se pak musi zmenit a nastavovat ?
4. co bios bude to umet ? ASUS CUSL2 - mam 1009 ale slysel jsem ze podporu tualatinu umi neoficialne Beta BIOS 1014.001 ale to nevim
5. tam se musi aplikovat nejaka vodiva pasta ?
6. to napeti se nastavuje na desce nebo primo na te redukci ?

vzkaz: prosim lidi nespickujte se jde o to se neco dozvedet a ne se tu dohadovat ...