Samozrejme ja vas chapem, bude sa to riesit sudnou cestou to je jasna vec. Len tu ide o to ze znalcovy som napisal ze ziadam zistit kde sa nachadza na telefone oxidacia ktora spôsobila jeho nefunkcnost, ja by som to uz naozaj velmi rad videl .... a jediny pristup k tomu integrovanemu obvodu je z vonkajsej strany telefonu cez joystick ...a IO je centimeter od joysticku , tak ked sa tam dostala kvapôcka potu ,voda , hociaka ina kvapalina, ako je mozne ze vsetko sa tvary normalne len akoze pod IO je oxidacia
A este je tu druha vec ktora je najvaznejsia.... AJ keby tam ta oxidacia bola tak telefon je opravitelny vymenou IO ,po zasahu servisneho technika je uz telefon neopravitelny .... cize na 90 percent funkcny telefon ktoremu len nejde klavesnica je uz neopravitelny... je tu strasne vela veci ktore su maximalne podivne ...
A preco servis nepozna nieco ako oxidacia spôsobena vyrobnou chybou ?? Jedine vety co servis hovori na vsetko ze zakaznik je debil .
Kedze znalec mi povedal ze on tam ziadnu oxidaciu nejako nevidi, tak stym bude muset ist na vyskumny ustav atd. ale ajtak preco ja mam niest zodpovednost za nieco co som viditelne nespôsobil Toto sa Vam zda správne ? A Napíste kolkati z Vas na fotke vidia ze cez joystick sa dostala voda a hlavne kde je ta oxidacia .... ja tam vidim len nejaky zlty flak na boku IO ktory nevyzera moc ako oxidacia a skorej vznikol pajkovanim .... no uvidime . Aj znalec sa vyjadril k tomu ze kvalita odpajkovania tej suciastky nieje na urovni technika ale na urovni amatera tak aj na to sa bude klast dôraz, najlepsie je ze druhy telefon mam HTC , a zarucny servis zasa len GSMobile, cize to tak vyzera ze ked sa aj na tom nieco pokazi tak nebudem nikam vrazat peniaze len do sudu z gsmobile .