Aktualne je session nastavena na 15 minut necinosti.
Aktualne je session nastavena na 15 minut necinosti.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Takze mam podobny problem , ale ak zavrem ff tak po otvoreni a nacitani fora sa musim prihlasit. Zacalo to robit odkedy je nova verzia fora. Samozrejme mam zakrtnute zapametat si prihlasenie. Cookies i cache som vymazal i menil styl fora. Zrzu to slo , ale akonahle som chcel ist do posty , musel som sa znova prihlasit. Pouzivam FF 1.5.0.12
EDIT:Tak uz ma to odhlasuje samo
EDIT2: Vítejte AjsTi.
Vaše poslední návštěva 20.06.2007 v 17:18
Medzitym ma minimalne 3x odhlasilo , posledny prispoevok som mal o 19:51 a EDIT2 pisem cez IE , kde mam vsetko vymazane.
EDIT3: Ja som zabudol dopisat , ze uz to fici i mne. Stranka ma dve moznosti prihlasenia sa jedno je velke v strede a jedno male v pravo hore. Samozrejme , bolo treba sa prihlasit cez to v strede a uz to drzi ako ma.
Naposledy upravil AjsTi; 21.06.2007 v 10:08. Důvod: kde pak se to posralo ? :) u mna ! :)
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Zdar, tak já musím naopak potvrdit funkčnost. Poslední klik jsem udělal v 9:15 a pak až v 9:14 a přihlášení trvá. Takže podle nastavení 15min fórum funguje správně, kdyby to šlo prodloužit, bylo by to bezva, ale hlavně že funguje aspoň těch 15 min.
Díky
Honza
Am386 DX 40
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)