airwolf ty ten obchod sledujes? lebo vcera tam bola cena 789Sk a nasledne bola zmenena na 6652Sk, nic medzitym nikto nepostrehol, nesledujem to len ja

THX, v kamennych obchodoch plati cena na cenovke, ak maju inu cenu v pokladni je to ich problem, bud ti to predaju za tu cenu alebo porusia zakon, naco treba mat v mobile rovno cislo na SOI a volat ich, preto napr. Tesco automaticky ak zistis zlu (vyssiu) cenu (v pokladni) ti na informaciach vrati rozdiel, na nizsiu cenu sa tam stazovat nikto nechodi a ver mi ze aj v tesco sa stavaju dost brutalne omyly (v prospech zakaznikov) a tam to maju brigadnici v pokladniach totalne na haku a nemaju sajnu o cenach, takze aj tam sa da skupit kopec veci kvoli kohosi preklepom

detto dostupnost tovaru - v letaku musia uvadzat tovar ktory realne vedia zabezpecit, ak ho tam nemaju uz na zaciatku, tak pekne pokuta, nevidim dovod aby tomu bolo inak u inetshopov ked nemaju u tovaru uvedene ze je vypredany

za vsetky tebou uvedene veci ako chybne prepocty, chybajuce cenovky su pokuty, ked tam na to zavolas SOI, si pis ze s nimi budem v kontakte, sice som v nich bol v posl. dobe sklamany, ale dam im po case zase sancu. inak pre zbehle ovladanie zakonov odporucam navstivit web soi.sk a pozriet si ukoncene setrenia za ake blbosti dostavaju obchodnici pokuty v porovnani s tymto, napr. len chybajuci SK/CZ stitok na obleceni, co kebyze chces tak schytaju pokutu vsetci obchodnici po trhoviskach...

heady, datart robi len to co zo zakona musi, to co je na cenovke pri tovare je platne, ked si niekto nevie zabezpecit spravne cenovky a predavat tovar podla nich, nech zavrie kram, preco si myslis ze obchody pri zmene cien najprv vzdy uvedu zdrazenie a niekedy sa k zmene cenoviek uvadzajucich zlacnenie ani nedostanu...