nj, dik za komentar ... obavam se, ze pokrok od pet let staryho kompaktu, kterej byl prumernej uz i pri nakupu, je v nedohlednu![]()
nj, dik za komentar ... obavam se, ze pokrok od pet let staryho kompaktu, kterej byl prumernej uz i pri nakupu, je v nedohlednu![]()
Dvojita expozicia by bola zbytocna, pretoze to scne namala nejak zvlast velky dynamicky rozsah. Najviac by pomohol prechodat a polarizak by trochu vytiahol kontrast oblakov a lepsiu zelenu, ale v post processingu sa da vyrobit vselico![]()
Neviem ako vyzera ta fotka z fotaku, ale dalsie 3 minuty tomu pomohli hodne moc, viz. http://temp.madcap.info/krkonose_large.psd < su tam vrstvy uprav, takze si to mozete tuzit podla chuti, miera ci styl postprocessingu je dost invididualna podla vkusu ci zameru, toto je taka rychlovka pre "odsedenie"![]()
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
editnul sem puvodni post pro porovnani s MadCapovou upravou ... uz to dost zabiji kompreseale uznavam, ze je to lepsi ... hlavne teda ten spodek prokouk
(ad to .psdcko ... v PS CS2 mi to nahlasilo, ze tu fuknci zrejme brightness/contrast 2 to neumi)
aha, to je urobene v PS CS3 a tam je brightness/contrast urobeny trochu inak (lepsie/spravnejsie) takze preto, ale ten tam moc prace aj tak nerobil ... mne sa na tej fotke paci, ze je dramaticka![]()
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
Na mě je tam v pravo trochu velký chaos, ale po odříznutí by to mohlo být fajn
... I když... ...kdo ví...
Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.
me to prijde jako povedeny chaosmam taky takovou.. libi se mi to siroke ohnisko.
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
tak po dlouhy dobe zas jedna krajinkaporad starym HPckem
![]()
No řeknu to jednoduše: hezké, líbí se mi to![]()
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
Jsem na tom stejne , take se mi to libi . Kor kdyz si clovek uvedomi s cim to fotis
btw: hdr ?
<III>
C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
IBM ThinkPad T60p
olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36
dikyhdr vubec ... proste jen vycvak a celkem hodne photoshopu
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)