Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: Automatické odhlašování

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Automatické odhlašování

Díky všem za odpovědi. Používám Firefox 1.5.0.11 na Woknows (taky Firefox2.0 na Mandriva linuxu). Mám standartně nastavené cookies "do konce doby platnosti." Na jiných fórech (např Abclinuxu, Svět hardware) se mi to nestává. A jelikož se to tu před nějakým časem už probíralo a bylo nás víc, jsem si jist, že je to nastavením VB. Takže zřejmě v nastavení profilu na fóru tato možnost není, je to tedy nastavitelné generálně?
    Díky za pomoc.
    Honza
    Am386 DX 40

Podle mne to nebude nastavením ve fóru. Tipoval bych to na nějaké rozšíření Firefoxu. Také používám Firefox v Opensuse i ve WinXP a chová se mi to tak, jak má. Zkus vypsat svoje rozšíření Firefoxu a taky můžeš ten dotaz hodit přímo na http://forum.czilla.cz/ do fóra.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Bohužel neberu... Sedím teď na Mandrivě (Fox 2.0.0.3-sušenky do konce doby platnosti) a po pár minutách jsem se vrátil k přihlášenému OCguru. A musel se znova přihlásit. Zatímco ve stejnou dobu přihlášené Abclinuxu mě pořád bere jako přihlášeného. Je tu někdo s podobným problémem? Opravdu si nemyslím, že by někde v prohlížeči bylo nastaveno "odhlaš OCguru po 5 minutách"...
    Díky všem za pomoc.
    Honza

Jo a rozšíření FFoxu mám Dom inspector, DownThemAll, FireFTP a Switchproxy. Ten posledně jmenovaný by s tím mohl mít něco společného, ale já ho vůbec nepoužívám a na jiných fórech se to prostě chová korektně...
    Naposledy upravil HonzaRez; 26.05.2007 v 22:00.
    Am386 DX 40

Zkus spustit Firefox bez rozšíření pomocí safe módu. Na příkazové řádce zadej cestu k Firefox.exe a přidej mu parametr -safe-mode. Asi nějak takto (cestu uprav podle toho, kde máš Firefox nainstalovaný):

C:\Program Files\Mozila\Firefox\Firefox.exe -safe-mode

Pokud by to bylo rozšířením, tak se to bude chovat v pořádku. Pak stačí postupně zkoušet zakazovat jednotlivá rozšíření, dokud nepřijdeš na to, které to dělá.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

vim kde asi je problem ... jeste chvili to vydrz ... nekdy v brzky dobe se budu ve foru stourat, tak to zkusim vyresit s tim ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Citace Původně odeslal leo Zobrazit příspěvek
    Zkus spustit Firefox bez rozšíření pomocí safe módu. Na příkazové řádce zadej cestu k Firefox.exe a přidej mu parametr -safe-mode. Asi nějak takto (cestu uprav podle toho, kde máš Firefox nainstalovaný):

C:\Program Files\Mozila\Firefox\Firefox.exe -safe-mode

Pokud by to bylo rozšířením, tak se to bude chovat v pořádku. Pak stačí postupně zkoušet zakazovat jednotlivá rozšíření, dokud nepřijdeš na to, které to dělá.
    Zdar, takže jsem na ekspíčkách, Firefox 2.0.0.3 v safemodu a zase mě to odhlásilo, na ABClinuxu přihlášení trvá...
    Jsem zvědav, co vymyslí Fox!MURDER...
    Honza
    Am386 DX 40

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Aktualne je session nastavena na 15 minut necinosti.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Citace Původně odeslal Jezevec Zobrazit příspěvek
    Aktualne je session nastavena na 15 minut necinosti.
    Díky moc, hned to vyzkouším.

Honza
    Am386 DX 40

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Automatické uzamknutí win xp
    Založil Jedla v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 16.10.2005, 10:36
  2. Program na automatické spouštění programů.
    Založil unavený v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 17.09.2004, 16:30
  3. KAM SE UKLADAJI AUTOMATICKE AKTUALIZACE V XP PO STAZENI
    Založil VARIAL_ISM v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 22.05.2004, 20:11
  4. Windows 98 a automatické nastavení připojení k Internetu,LAN
    Založil IntelCrasher v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 07.11.2003, 17:38
  5. Win NT4 WS - automaticke prihlaseni