Oki, sepisu to a pres vikend poslu.
2hadr_core: dival jsi se asi tady.
Oki, sepisu to a pres vikend poslu.
2hadr_core: dival jsi se asi tady.
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
musím říct že se ASUS pochlapil, když to dal na starého athlona, myslím že to hodně lidí ocení
http://www.mach4.cz - vše o Media Center PC (Home Theater PC)
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
mach4 si asi myslí ze AM2 je stary Athlon
jo, tak ty tvy stranky asi budou fakt "odborný"![]()
Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)
no tak to sem se teda předved to máš pravdu. To AM2 jsem přehlídl tak to sorry. A jinak když už si u těch stránek, už si měl možnost je posoudit a to né jem z mojí nepozornosti tady na fóru?
http://www.mach4.cz - vše o Media Center PC (Home Theater PC)
tak uz pisu z tatoveho PC se zakladem 690G od ASUSu (s HDMI). CPU A64 3000+, 1GB 800MHz A-Data
instalace bez sebemensich problemu. velice prehledný BIOS. win XP instalace bez problemu. po nakopani systemu stacilo akorat vlozit ASUS-CD a kliknout na "install all" a tim se nainstaluje grafika, zvuk, sitovka. vse po automatickem restartu bez problému a 100% funkcní.
k té grafice. bohuzel tata tady nema zadny poradny monitor, jen 17ku CRTčko, takze nemuzu vyzkouset ruzne rozlišení, kazdopadne jsem udelal screen co vse GK umoznuje za rozliseni (myslim ze vse). v Catalistech jsem take nasel funkci "podpora HDTV". ja ATI GK nemam tak nevim jestli je tohle standartni soucast ovladacu nebo jestli je to spešl pro tuto s HDMI. prikladam screenshot - vemte si z toho kazdy co potrebujete
ted jeste me OSOBNI nazory pouze na desku:
- pasivy jsou DOST teplý! je to urcite dano tim, ze zrovna nemam po ruce zadny vetrak ktery bych mohl strcit do mATX casu ve kterem neni ani 120mm zdroj, pouze BOX chladic. urcite to takhle zustat nemuze, proto pridam nejaky ventilator do casu a myslim ze se to zlepsi. presto ale oznacuju chipset za vic "topivý".
- potesilo me, ze HDMI "redukce" do PCIe je udelana tak, aby nebranila airflow ve skrini. resp. ze jeji velikost je mala a v casu nezabírá místo
- 1 PATA - mam na tom DVDRW i HDD, takze rozsireni jen SATA, coz neni asi problem. pouze pokud nekdo má treba 2xPATA disk v raidu, tak at nezapomina, ze mechanika uz musi byt sata
- pro me az prekvapive kvalitni zvukový vystup! velka pochvala!
nejake dotazy?
Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)