Citace Původně odeslal fr33k Zobrazit příspěvek
OT: Nějak jsem nepochopil, co je na tom tak super. Tím se nijak neobouvám do Cybexu, jen by mě zajímalo, čím se jejich 100% garance kvality liší od obyčejného vrácení zboží do 14 dnů. Nepočítám zakoupení na prodejně, ty píšeš "...v úterý mi přišlo...".
No jak se tu už řešilo, já ho koupil na firmu, takže teoreticky bych neměl mít žádnou lhůtu na vrácení. To že Cybex u některých (dražších) monitorů dává 7 dní je teda supr službička navíc. I když jak tu psal "Vykuk":

Citace Původně odeslal Vykuk Zobrazit příspěvek
Ptal jsem se na to našeho obchodního ředitele v Cybexu:
pokud chce zákazník zboží vrátit do 14ti dní, má na faktuře IČ a skutečně to měl pro svou potřebu, tedy nevložil si zboží jakýmkoliv způsobem do účetnictví, tak stačí napsat čestné prohlášení, kde toto uvede... nám jako firmě VltavaStores by tohle stačilo, abychom zboží vzali zpět.
by se dal monitor vrátit do 14 dní, tak v mém případě by to byl podvod a o ten tu nikdo nestojí
I když teď přemýšlím, že - v návaznosti na Vykuka - si můžu počkat se zaúčtováním faktury třeba těch 14 dní a pak jsem OK a o podvod se nejedná, poněvadž danou věc ještě v účetnictví nemám... Teď mě ale zase napadá (jsem účetní), že i kdybych monitor koupil pro (třeba) dětský domov jako dar, tak o tom se taky účtuje, takže to vypadá na pěkný guláš...