Mně to přijde, že mu něco čistí cookies, možná má restriktivně omezenu platnost cookies na 5 minut. Je třeba se podívat do nastavení prohlížeče, možná by měl HonzaRez konečně napsat jaký browser používá a jestli mu to dělá i u ostatních fór, jinak nikam nepokročíme.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Díky všem za odpovědi. Používám Firefox 1.5.0.11 na Woknows (taky Firefox2.0 na Mandriva linuxu). Mám standartně nastavené cookies "do konce doby platnosti." Na jiných fórech (např Abclinuxu, Svět hardware) se mi to nestává. A jelikož se to tu před nějakým časem už probíralo a bylo nás víc, jsem si jist, že je to nastavením VB. Takže zřejmě v nastavení profilu na fóru tato možnost není, je to tedy nastavitelné generálně?
Díky za pomoc.
Honza
Am386 DX 40
Podle mne to nebude nastavením ve fóru. Tipoval bych to na nějaké rozšíření Firefoxu. Také používám Firefox v Opensuse i ve WinXP a chová se mi to tak, jak má. Zkus vypsat svoje rozšíření Firefoxu a taky můžeš ten dotaz hodit přímo na http://forum.czilla.cz/ do fóra.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Bohužel neberu... Sedím teď na Mandrivě (Fox 2.0.0.3-sušenky do konce doby platnosti) a po pár minutách jsem se vrátil k přihlášenému OCguru. A musel se znova přihlásit. Zatímco ve stejnou dobu přihlášené Abclinuxu mě pořád bere jako přihlášeného. Je tu někdo s podobným problémem? Opravdu si nemyslím, že by někde v prohlížeči bylo nastaveno "odhlaš OCguru po 5 minutách"...
Díky všem za pomoc.
Honza
Jo a rozšíření FFoxu mám Dom inspector, DownThemAll, FireFTP a Switchproxy. Ten posledně jmenovaný by s tím mohl mít něco společného, ale já ho vůbec nepoužívám a na jiných fórech se to prostě chová korektně...
Naposledy upravil HonzaRez; 26.05.2007 v 22:00.
Am386 DX 40
Zkus spustit Firefox bez rozšíření pomocí safe módu. Na příkazové řádce zadej cestu k Firefox.exe a přidej mu parametr -safe-mode. Asi nějak takto (cestu uprav podle toho, kde máš Firefox nainstalovaný):
C:\Program Files\Mozila\Firefox\Firefox.exe -safe-mode
Pokud by to bylo rozšířením, tak se to bude chovat v pořádku. Pak stačí postupně zkoušet zakazovat jednotlivá rozšíření, dokud nepřijdeš na to, které to dělá.
vim kde asi je problem ... jeste chvili to vydrz ... nekdy v brzky dobe se budu ve foru stourat, tak to zkusim vyresit s tim ...
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)