Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: Jan Šibík

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Arrow Re: Jan Šibík

Když mu to tak závidíš, tak by mě fakt zajímalo, jestli by se pojedeš dobrovolně podívat např. do Konga nebo Pobřeží Slonoviny, já nikoho takového neznám. Popravdě mi připadá dost nenormální závidět někomu, že sjíždí hrůzy světa, aby je nafotil a zpeněžil. Pokud ne všichni, tak většina by to naživo vůbec neunesla, o tom nemůže být pochyb.

Tak v dnešní době, snad jenom ty finance v tom brání.A jel bych se podívat do Rumunska,Turecka,JAR,Indie,kdyby už na to došlo a nebranily by tomu finance.

Jinak jak se vam libi ty jeho nove fotky
    Koss Porta Pro°°Sony DSC H1°°stativ Velbon CX 560°°Mini stativ HAMA°°Canon Eos 40D°°Canon Ef 17-40mm F4/L,Canon EF 70-200 F4/L°°HOYA HD CPL°°HOYA HD Protector

Standardní Re: Jan Šibík

Stale mi nedochazi kde ja ta katstrofa jeho zpenezovani. Kazdej potrebuje z neceho zit a predpokladam ze on neni vyjimkou.

Jak by podle vas mel vypadat fotograf ktery tohle foti a zaroven je podle vas "eticky" cisty?

Jan: Jak myslis to "pomohl sobe?"
    Pomerne dost dobrovolniku pomahajicich na humanitarni misi celkem bez obalu priznava (pokud nejsou naivni) ze pomahaji nejen potrebnym ale i sobe. Ty nejrealistictejsi tvrdi ze je to tak pul na pul. V cem je tedy problem?

Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Věk
    46
    Vliv
    309

Standardní Re: Jan Šibík

Citace Původně odeslal Nazalogy Zobrazit příspěvek
    Když mu to tak závidíš, tak by mě fakt zajímalo, jestli by se pojedeš dobrovolně podívat např. do Konga nebo Pobřeží Slonoviny, já nikoho takového neznám.
    tak on zaprve nesjizdi jen hruzy sveta (ale ty fotky jsou samozrejme nejznamejsi)... a uprimne? ja bych se do tech oblasti jel zfleku podivat, protoze me to jako zpravodajce zajima...
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Blokuje se mi IP proc? VYRESENO
    Založil Lipo v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 18.01.2004, 21:30
  2. Creative Sound Blaster Live! 5.1 HOTFIX 5 Jan 2004
    Založil Spajdr v sekci fóra Zvukové karty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 06.01.2004, 11:51
  3. Kolik dní má prodejce na opravu? Jan postupovat dále?
    Založil Fishxx v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 20.11.2003, 01:20

Pravidla přispívání