Citace Původně odeslal sx02 Zobrazit příspěvek
Nebyt podobnych fotek, tak o tom utrpeni ani nevite a ruzne neziskovky neziskaji ani korunu. Neco za neco, tak uz to holt chodi.

Nijak zvlast Sibika nemusim, na druhou stranu se mi rozohdne nelibi jak je posledni dobou skoro povinnosti ho zdrbnout.
Ale víme, já ho jako zdroj informací nepoužívám hodně moc let. Proto taky nevím, kdo ho jak zdrbává, říkám to samé opravdu dlouho - viděl jsem jeho začátky i vývoj a v určité chvíli jsem si prostě udělal pevný názor a doteď mě z něj nic nevyvedlo ... Vůbec nerozporuji, že to může těm postiženým pomoci, mám problém s tím, že to ten člověk začal dělat a dělá z jiných důvodů, předně aby pomohl sobě.

Citace Původně odeslal Nazalogy Zobrazit příspěvek
Tak ja zas patřím k těm prvním...Zas na druhou stranu člověk tímto pozná uplně jiný život (utrpení,nemoc,chudoba atd.) než jak si tu my žijem
Citace Původně odeslal Nazalogy Zobrazit příspěvek
For MikeD:Kdo by mu to nezaviděl? Poznat a procestovat tolik zemí....
Dnes Ti vůbec nic nebrání, jet kam je libo a vidět, co se Ti jen zamane. Nevím, kde jsi byl či nebyl, ale vetšina lidí po světě žije v mnohem větší chudobě než kdokoliv z nás, což ovšem automaticky neznamená, že žijí hůř než my ... Když mu to tak závidíš, tak by mě fakt zajímalo, jestli by se pojedeš dobrovolně podívat např. do Konga nebo Pobřeží Slonoviny, já nikoho takového neznám. Popravdě mi připadá dost nenormální závidět někomu, že sjíždí hrůzy světa, aby je nafotil a zpeněžil. Pokud ne všichni, tak většina by to naživo vůbec neunesla, o tom nemůže být pochyb.

btw: nikomu svoje názory nenutím, je to jen druhá strana téže mince.