pokud pouzivas Firefox tak nainstalovat plugin media player connectivity ... jako prehravac k tomu pouzit The KMPlayer a ten umi perfektne zaznamenavat vsechno co prehrava![]()
pokud pouzivas Firefox tak nainstalovat plugin media player connectivity ... jako prehravac k tomu pouzit The KMPlayer a ten umi perfektne zaznamenavat vsechno co prehrava![]()
Nechcem zakladat novy thread, tak to davam sem...Dufam, ze sa niekto na mna za to nenahneva...![]()
Vedel by niekto poradit ako staiahnut video z Joost?
Diky moc...![]()
** MB: Gigabyte P35 DS3R ** CPU: E4500 @ 3300 11x300 ** RAM: Corsair DDR3 2x2GB 1200MHz ** GK: Gigabyte GTX 260 OC ** HDD: Samsung 1TB + Samsung 250GB ** AC Freezer ** Leadtek WinFast TV2000XP Global ** Benq MP512st **
** MB: MSI P35 Neo ** CPU: E2160 @ 3150 ** RAM: Apacer 2x2GB 800MHz ** GK: Gigabyte 9600GT ** HDD: Samsung 160GB ** AC Freezer **
Tak, Rache mi poradil Desktop Video Recorder 2.1...Takze vyriesene...![]()
** MB: Gigabyte P35 DS3R ** CPU: E4500 @ 3300 11x300 ** RAM: Corsair DDR3 2x2GB 1200MHz ** GK: Gigabyte GTX 260 OC ** HDD: Samsung 1TB + Samsung 250GB ** AC Freezer ** Leadtek WinFast TV2000XP Global ** Benq MP512st **
** MB: MSI P35 Neo ** CPU: E2160 @ 3150 ** RAM: Apacer 2x2GB 800MHz ** GK: Gigabyte 9600GT ** HDD: Samsung 160GB ** AC Freezer **
Hi tak zkoušel jsem to ale nejde to! stravil jsem na tom snad 2hodky proste u MTVU.com me to ani nehce pustit na samotne sledovani MTVU on-line piše to že nemám plagin a vyzmě me to k aktualizaci po které je vš při stejném nelze!! v exploreru to jde takže se nemůžu dostat ani na samotný záznam!!
Jinak nevíte nedko o nejakem přehravačí internetového tv , které zároven i nahravadíky moc!!
The truth is out there!
no ja to, az budu nekde u kompu, zkusim a hodim sem poznatky![]()
Naposledy upravil basik; 29.05.2007 v 10:18. Důvod: dodelal sem carky, aby mi bylo rozumet
Tak sem stahnul video z ty uvodni stranky - tady je ukazka (3MB) ... ale je pravda, ze treba do video sekce se nedostanu ... mam firefox 2.0.0.3 a ten AcrtiveX plugin je pro FF1.5 ... v tom bude asi hlavni problem
mplayer --dumpstream ... (viz manual)
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)