Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: PC sestava na hru Crysis.

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: PC sestava na hru Crysis.

Citace Původně odeslal riksa Zobrazit příspěvek
    za prve bys mohl zapracovat na svem pisemnem vyjadrovani, protoze to, co predvadis, je stezi uveritelna hruza.
    za druhe, temer vsechny dotazy, ktere pokladas, byly tady na foru x-krat zodpovezeny. takze bych ti doporucil, abys vyuzil funkci "hledat"

a abych nebyl jen takovy moralni mentor, tady http://www.svethardware.cz/art_doc-7...7003E2793.html mas test 320GB SATA disku v cestine
    Diky za upozornění na chyby ale trochu jsem spěchal a nevšiml jsem si nad svou nedokonalosti.Každej není dokonalej jako ty.A ten článek cos mě poslal už jsem dávno četl. ˇˇˇ´´´´´ˇˇˇˇ´´´´takže abych si nemyslel že seš takovej mentor tak stím sis zas tak nepomohl.

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Standardní Re: PC sestava na hru Crysis.

Citace Původně odeslal srcmaly Zobrazit příspěvek
    Diky za upozornění na chyby ale trochu jsem spěchal a nevšiml jsem si nad svou nedokonalosti.Každej není dokonalej jako ty.A ten článek cos mě poslal už jsem dávno četl. ˇˇˇ´´´´´ˇˇˇˇ´´´´takže abych si nemyslel že seš takovej mentor tak stím sis zas tak nepomohl.
    Ad disky, rozdil mezi KS a YS tu tusim Jan555 uz popisoval - pred par dny jsem to aspon na foru cetl, takze opravdu zkus hledat. Proc se vlastne ptas na nazory ostatnich (a zkusenejsich), kdyz na jejich rady nedas ? Viz. chladic, zdroj. I ta deska je fakt zbytecna - vzhledem k tomu co s tim chces delat. Z toho co sem pises mi pripadas jak 14lety dite, kteremu dal tatinek xx tisic a ktere hodlas max vyuzit (bezhlave) jen proto, aby jsi se mohl pred spoluzaky chlubit - jestli jsem te urazil, tak promin. Proste to tak nejak vidim

ps: ta oznacena veta v citaci diky tomu "sis" dava presne opacny vyznam, nez jsi asi zamyslel . Mimochodem, 3.pad (komu, čemu) se pise taky trochu jinak

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Podvod na uzivatele jmenem FUP
    Založil trodas v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 114
    Poslední příspěvek: 04.11.2006, 08:08
  2. Nedoléhající zadní chladič na pamětech DDR na grafice MSI FX
    Založil Nvidia fanda v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.12.2004, 15:45
  3. 2xRaptor36 v RAID0 @ Silicon Image 3112
    Založil Dr4k3 v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 18