Minuly piatok vecer (27.4.2007) okolo 19:30 som dostal vyzvu, ze si idem pom cpu (e4300) a MB (BG 965 DS3). Sadol som do auta a siel som tam. Obchodnika vytovtil fakturu "na moj ucet u CC" a vsetko slo ako po masle. Dole som dostal HW avsak zatial co som daval veci do tasky, dobehol skladnik, ze mi zabudol pribalit bundle (kable, manualy,CD...). Ospravedlnil sa a mu vravim, v poho, ved zatial som este tu
Prisiel som domov a vsimol som si, ze doska je nejaka prastara ver 1.0, zjavne pouzita, poskriabana zospodu ! , krabica pise, ze doska ma byt 3.3 a samozrejme vyrobne cislo krabica vs. doska vs. doklad ani nahodou nesedi.
Zavolal som tam, vysvetlil co sa mi nepaci a prislubili mi, ze ak tam dojdem, daju mi nepouzitu dosku, ktoru mi zabookovali.
Na druhy den som tam siel, obchodnikovi vsetko vysvetlil. Ten sami ospravedlnil, s tym ze islo bud o reklamovanu dosku, alebo dosku z testov.
Vystavil "novu fakturu", s tym ze dole ma bude cakat doska ako sa patri.
Zisiel som dole plny optimizmu a po nejakej tej chvilke tam nabehol nejaky novy xicht, zrejme novy zamestnanec s doskou. Pre istotu som sa pozrel, ci mam uz konecne novu dosku...
Ked som otovoril krabicu, skoro ma drblo !
Zase 1.0, tentokrat aspon neposkriabana...
Ked sa mlady vratil, vsetko som mu vysvetlil,...ze preco som tu vlastne za poslednych 15 hodin druhy krat...ze som si zaplatil za novu dosku a nie za nieco 3/4 roka stare nasekane do novej krabice s bordelom vo vyrobnych cislach...
Zobral ju a ja som cakal.
Po cca 5 min prisiel s doskou nejaky iny "chytrak", drzy jak vos, no aspon s novou dosku, ver. 3.3.
Cakal kym to skontrolujem a potom siel, tvariac sa akoby som mu zjedol veceru...
Co dodat...urobte si obraz sami.
PS : Toto nebolo prvy krat, co som mal z tych "technikov" tam divny pocit.