Výsledky 1 až 25 z 135

Téma: dotaz k Prime95??

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Věk
    56
    Vliv
    238

Standardní Re: dotaz k Prime95??

Ono je to aj zalezitost povahy, ako clovek k erroru v p95 pristupuje. Su typy ludi, co by nemohli kludne spavat, keby im p95 hodilo chybu po 24 hodinach a patrali by kym by to nevyriesili. A naopak, fatal error 20 sekund - nechumeli sa, ked mi nic nepada.. Dost zalezi na tom, na co clovek PC pouziva a aj na tom, co clovek riskuje nestabilitou. Ja patrim do tej prvej skupiny, lebo rikovat, ze mi po par dnoch padne, zmrzne napr. Easy Recovery pri 80%-nom scane rozbiteho HDD mi naozaj za to okruhle cislo OC nestoji. Scanoval som HDD uz aj tyzden v kuse, vytazenie CPU 100% nonstop, win mal odozvu jak na 100MHz Celerone.. BTW, bez UPS, uz to bol adrenalin.
    IMHO, je to ako s autami. Niekto jazdi aj v zime na letnych, lebo nema dojem, ze by auto bolo v mestskej premavke neovladatelne.
    Az sa raz vyberie v zime do hor..

Osobne tiez p95 nepovazujem za univerazalny test stability PC. Je to len dobry test cpu a ram. Grafika, zdroj, kompatibilita HDD s chipsetom (Nf..) su dalsie, rovnako dolezite komponenty.
    podpis............................................ ............ načo?

Standardní Re: dotaz k Prime95??

OT: Priste zkus radeji R-studio...scanovat tyden v kuse neni OK. Jinak s tebou souhlasim.

Citace Původně odeslal AmOK Zobrazit příspěvek
    Ono je to aj zalezitost povahy, ako clovek k erroru v p95 pristupuje. Su typy ludi, co by nemohli kludne spavat, keby im p95 hodilo chybu po 24 hodinach a patrali by kym by to nevyriesili. A naopak, fatal error 20 sekund - nechumeli sa, ked mi nic nepada.. Dost zalezi na tom, na co clovek PC pouziva a aj na tom, co clovek riskuje nestabilitou. Ja patrim do tej prvej skupiny, lebo rikovat, ze mi po par dnoch padne, zmrzne napr. Easy Recovery pri 80%-nom scane rozbiteho HDD mi naozaj za to okruhle cislo OC nestoji. Scanoval som HDD uz aj tyzden v kuse, vytazenie CPU 100% nonstop, win mal odozvu jak na 100MHz Celerone.. BTW, bez UPS, uz to bol adrenalin.
    IMHO, je to ako s autami. Niekto jazdi aj v zime na letnych, lebo nema dojem, ze by auto bolo v mestskej premavke neovladatelne.
    Az sa raz vyberie v zime do hor..

Osobne tiez p95 nepovazujem za univerazalny test stability PC. Je to len dobry test cpu a ram. Grafika, zdroj, kompatibilita HDD s chipsetom (Nf..) su dalsie, rovnako dolezite komponenty.
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
    repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Prime95 na linuxe!!!
    Založil lcdc v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 21.05.2005, 09:40
  2. Stress PRIME2004!!!! (core from PRIME95)
    Založil -=Ondra=- v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 06.06.2004, 23:05
  3. dotaz k Prime95??
    Založil Khandar v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 11.02.2003, 09:29

Pravidla přispívání