No já jsem bral toho Asusa taky jako "startovní podvozek" - byl tam cenový limit na celou sestavu...ale zatím co jsem to dal dokupy tak se zdá že je to v pohodě...jednak je to tiché, moc to netopí (case je TT Mambo s 350W zdrojem-1 80mm fan na zdroji, 1 fan 92mm-tuším-na case)-teda jen můj odhad-nemám tam čidla...Já zas naopak s mobo od Asusu mám dobré zkušenosti...Taky jsem pošilhával po tom MSI ale jestli se nemýlím tak má jenom 2 sloty na pamět
...dle těch testů ten sapphire vypadá líp...jinak původně jsem chtěl verzi s HDMI...bohužel v republice je resp. byla k nesehnání...podobně jsem dopadl s původním case - Asus TM551 alias T9xx, poté TA861
...jestli se mi povede tak to projedu nějakýma testama a benchmarkama...a postl bych to tu...
Ještě přidám zkušenost s int. grafárnou....nevím čím to ale občas se na xp objevil bsod - s výpisem že to dělá grafika....a ted to občas vytvrdne(zejména po hraní nfsu2) a ve správci událostí v xp to vypisuje TrueVector něco...takže ty ovladače na to asi nejsou odladěné(stahoval jsem poslední z webu ATI)...resp. ta grafika může být nedotáhlá nebo vadná...uvažuju o vyzkoušení nějaké pcie karty abych zjistil jestli to bude dělat i u té externí karty...