Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: 3000+ ClawHammer slusny kousek????

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: 3000+ ClawHammer slusny kousek????

mam taky neco podobneho, A64 2800+ s754, na boxu jel na default 2400Mhz, na vode mi jede 2600Mhz, zkousel jsem zvednout napeti na 1,55V ale nemelo to vliv. DOC_ZENITH me ted privedl na myslenku zkusit jeste vic, ale nejsem si jist zda-li to deska umozni. Stejne prijde upgrade a tohle necham radsi na domaci server, nemusim to mermomoci upect pro zisk 1-2fps. Teploty se myslim splhaly s vodni kaskadou k 50st. Ten box zcinal byt kolem 60st nestabilni, alespon co si vzpominam. zkousel jsem i coretemp samo. Ten kousek co mas vypada dobre, mozna by na lepsim chladici tech 2,7-2,8Mhz dal, vic as detailnejsim ladenim, ale kdo by tim chtel ztracet cas...

Member Avatar uživatele cody1
    Vliv
    227

Citace Původně odeslal Jackin Zobrazit příspěvek
    Ten kousek co mas vypada dobre, mozna by na lepsim chladici tech 2,7-2,8Mhz dal, vic as detailnejsim ladenim, ale kdo by tim chtel ztracet cas...
    zitra nebo v patek by mi mel prijid ted thermaltake, tak to o vikendu vyzkousim a dam vedet jestli to pujde jeste vys. Ted mam problemy s teplotou s tim BOXem

s boxem to setri, ale na default by to urcity OC zvladnout melo. Thermaltake pak dej na dva fany na max.otacky a uvidis kam se dostanes kdyz uz ho mas. Pokud si vzpomenu, mrknu se doma na presne teploty (vc.coretemp), jen tak orientacne abys mel predstavu, ale simulovat box (snizit otacky na radiatoru pro zjisteni max.teploty) se mi nechce. nekde kolem 60 jak jsem psal to zacne delat psi kusy. ale bude to opet jak u koho.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. tiskarna HP 3820 - ulomenej kousek kolecka
    Založil vlv v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 13.02.2005, 11:31
  2. V3 3000 vs. V3 3500
    Založil Thomas v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 08.05.2003, 19:53

Pravidla přispívání