Dokonca aj nove strieborne pasty, ktore nie su elektricky vodive maju neprijemnu vlastnost a tou je parazitna kapacita. Ludovo povedane, spravaju sa ako mini kondenzator s mikro kapacitou. Kondenzator pre jednosmerny prud predstavuje nekonecny odpor, ale pre striedavy, odpor ktory klesa so zvysujucou sa frequnciou. Ramky pracuju na hodne vysokych fq.. Je mozne, ze sa pasta vytlacila az na kontakty ram. Ak je to v 2D rezime ok (nizsia fq ram aj gpu, vyssi odpor pasty) a v 3D (vyssie fq, vacsia vodivost pasty) to blbne, tak mi to logicky vychadza na pastu. Skus tu grafiku rozobrat, umyt ram aj gpu (ja pouzivam s citom aceton na stetci a tycinky do usi) a decentne to napastuj bielou pastu. Medzi kontaktami ram musi byt cisto.
podpis............................................ ............ načo?
presne tak jak sem psal sundej chladic sundej !vsechnu! stribrnou pastu a nanes tam tu bilou
Stříbrná pasta pryč, ovladače přeinstalovány, ale problém stále přetrvává.A nevadí, že sem mázl tu stříbrnou pastu na procesor v domění ža je lepší než ta základní? Nevadí to i na tom procesoru? Procesorem ta hnusná grafika ve hrách asi nebude že?
![]()
Hele, pokud můžeš, hoď jsem screenshot jak to vypadá, moc nevim, co si pod tim mám představit, kdyby tam nebyly textury, bylo by to bílý a nevypadalo by to jak pozměněnej LOD. Jinak na CPU, pokud má heatsphreader to niak nevadí.
The best Unreal Tournament maniac.
IHS ta grafa nema, aspon tie tri 6600ky, co sa mi dostali do ruky. S tym screenom je to dobry napad![]()
Azureus vycisti aj to GPU a mrkni, ci nie je z neho odstiepene a poriadne skontroluj cele PCB, ci niekde nie je zapatlane od tej striebornej pasty. Ci sa ti nepodarilo nieco na sposob Vmodu, len s takymito nestastnymi nasledkami.![]()
podpis............................................ ............ načo?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)