Citace Původně odeslal Jezevec Zobrazit příspěvek
A cist ses naucil ? Kdyz koupim darek v kamenym obchode, tak si ho necham predvest => nebudu prekvapen, ze to dela/nedela co sem ocekaval.
Ano, číst umím už velmi dávno... funkčnost dárku nehodnotíš ty, ale obdarovaný

Vis co ? Mam 100chuti si tvuj obchod najit, a jit si tam neco koupit osobne. Docela by me zajimalo zda mas odpovidajici predvadeci prostor => misto kde si muzu nerusen okolnim hlukem/zakaznikama poslechnout trebas reproduktory. A jestli nemas tak je dobra vule zakaznika ze souhlasi s nejakou lhutou na vyzkouseni (resi to tak vetsina marketu), ale COI za to muze udelovat pokuty.
Jestli máš problém najít www.cybex.cz tak ti fakt gratuluji... nemám odpovídající prostor a co? proto máš 14 dní na odstoupení od kupní smlouvy i při osobním odběru... zde ale zdůrazňuji, že bychom jako prodejci rádi dostali zpět absolutně nepoškozené zboží (a to je to, o čem se tu bavím, jestli ses už naučil číst ty!)

Kdyz bydu kupovat neco v krame, muzu koukat na to zbozi klido celej den, muzu si stoupnout pred 10 vystavenejch obrazovek a porovnavat ... a presne na to mas tech 14 dnu, aby ses presvedcil ze to dela co ma a ma parametry, ktery prodejce uvadi.
Jezevče, vážím si tvých názorů, ve většině věcí máš asi větší přehled než já, ale tady jsi fakt mimo... už tě opravdu vidím, jak si bereš 14 dní dovolenou a každý den chodíš pozorovat vyhlédnutou bednu někam do Datartu (třeba) (navíc v tom Datartu budeš pod dohledem obsluhy, což je teda alespoň pro mne obrovský rozdíl, neříkám u televize, ale třeba u mobilu, tak je to setsakra rozdíl).

PEACE, nechci se o tom dále hádat... můj názor znáte a co vím z mé branže, tak tento názor je mezi obchodníky docela rozšířený (a že nejsme garážová firma je asi jasné). Taky je snad jasné, že nejsem jen obchodník, ale taky spotřebitel, takže mi tu nevykládejte, že hájím jen zájmy jednoho tábora (viz. tomase), snažím se najít nějaký průsečík, protože lidi, kteří ví kulový o internetovém obchodě (resp. o jakémkoliv obchodování), tak tu plácají absolutní blbosti a ještě se na mne obořují (a já se společně s mnohými (viz. SZ nebo karma) jen směji jejich "nevědomosti/tvrdohlavosti" atp.).