Citace Původně odeslal Vykuk Zobrazit příspěvek
Nezlob se, ale tohle je ptákovina... dárek můžeš koupit i v kamenném obchodě (a kromě některých super/hypermarketů) taky nikoho nezajímá, že to někdo někdy dostane později.

Ostatně, když se mi někdo snaží vrátit zboží, dotlučené, poškrábané atp. ve 14ti dnech, tak je to pro mne větší "parchant" než člověk, který mi po třech týdnech zavolá, omluví se a řekne že chce vrátit nerozbalený "nevhodný" dar - tomu leckdy vyhovím, i když je mimo lhůtu.
A cist ses naucil ? Kdyz koupim darek v kamenym obchode, tak si ho necham predvest => nebudu prekvapen, ze to dela/nedela co sem ocekaval.

Vis co ? Mam 100chuti si tvuj obchod najit, a jit si tam neco koupit osobne. Docela by me zajimalo zda mas odpovidajici predvadeci prostor => misto kde si muzu nerusen okolnim hlukem/zakaznikama poslechnout trebas reproduktory. A jestli nemas tak je dobra vule zakaznika ze souhlasi s nejakou lhutou na vyzkouseni (resi to tak vetsina marketu), ale COI za to muze udelovat pokuty.

Kdyz bydu kupovat neco v krame, muzu koukat na to zbozi klido celej den, muzu si stoupnout pred 10 vystavenejch obrazovek a porovnavat ... a presne na to mas tech 14 dnu, aby ses presvedcil ze to dela co ma a ma parametry, ktery prodejce uvadi.

Jasne, sou veci kde to zjistis hned. Kdyz se ti po prvnim pouziti nezlomi nasada od krumpace, tak je zbozi nejspis OK a dela co ma.