Výsledky 1 až 25 z 53

Téma: Aktivní monitory cca 15k + zvukovka

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Aktivní monitory cca 15k + zvukovka

Citace Původně odeslal Commander Zobrazit příspěvek
    No v to doufam. Jak rikam, symetrickej do Mpatche mi delali rucne (tzn 6.3 stereo jack) a ten XLR snad taky - alespon teda jsem si myslel ze vsechny XLR jsou symetricky. Jsou to tydle: http://www.adamhall.com/de/AH_K--Liv...ophone%2Bcable

Jinak ale nevim jak propojit ADAMy primo na E-MU.
    Pokud bys mel zajem tak ti muzu na testovani zapujcit 6.3mm -> XLR 2m symetricky kable co jsem mel puvodne pripraveny na A7 nez jsem koupil HMka.
    Abit IP35PRO || C2D E8400 || Corsair Twin2X2048-6400C4 || Zotac 8800GTS 512 || Seasonic S12-650 || Raptor 300GB w SILENTMAXX silencer
    Eizo S1910 || TERRATEC Cinergy 2400i DT || Logitech diNovo Media Desktop w MX1000 || hp LaserJet 1015
    E-MU 1212M || Myryad MI120 || Adam HM1 || CORDA HEADFIVE #470 || Sennheiser HD-650
    Neumím mluvit vznešeně, ale problémy dvou malých lidí jsou v tomhle bláznivém světě jen hromádkou fazolí. ~Dr. G. House~

Citace Původně odeslal Camill Zobrazit příspěvek
    Pokud bys mel zajem tak ti muzu na testovani zapujcit 6.3mm -> XLR 2m symetricky kable co jsem mel puvodne pripraveny na A7 nez jsem koupil HMka.
    no to by bylo uplne bajecny

btw, taky se mi basak na jedny z A7 vychyluje znatelne vic nez na druhy. I po prepojeni kabelu.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Vliv
    288

tak sem to tady cely precet a jediny, co muzu rict, Commandere, drzim palce jen pevne doufam, ze me nikdy nenapadne zabrednout do neceho podobnyho ... i kdyz zrovna u ty hudby se toho dost obavam

co se tyce nastaveni patchmixu..klidne ho nech tak jak si to nainstaloval..jen si povypinej vstupy...co nepotrebujes - tlacitko m v jednotlivych sloupcich nebo ty sloupce uplne smaz. Budes se s tim chvilku prat..ale pro prehravani nemusis vubec nic nastavovat, horsi je to pro nahravani a podobne legrace.
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Tak diky ochote Camilla jsem vyhodil Mpatch z retezce a vse bylo jak melo. Kdyz trochu vohulim ten Mpatch a stahnu to bednach, tak se mi zda ze je to taky ok. Nicmene jak se blizi limita Mpatche tak to proste utlumi levej kanal. Nejlepsi by bylo nejaky merici zarizeni co by to ukazalo presne...

Je i mozny ze bez Mpatche to trochu vic sumi, a hlavne ten Mpatch povazuju (kdyz pominu ze je vadnej) za dobrej bezpecnostni prvek, protoze ucuknout si rukou ve winapmu na primo
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

uff takze mpatch=reklamace no ja mam stejnou smulu...na spoustu vyrobku(((
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Tak na electrozonu rikali ze prej to je "normalni" ze levnejsi regulatory nemaj tak dobry potenciometry a trosku se rozchazi.. Takze jsem snizil citlivost beden a zvysil na mpatchi, takze jsem se dostal do faze kdy maj potaky lepsi soubeh.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak zapojit aktivni monitory + sub na 5.1 zvukovku
    Založil Camill v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 28.09.2006, 00:58

Pravidla přispívání