Výsledky 1 až 25 z 53

Téma: Aktivní monitory cca 15k + zvukovka

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Aktivní monitory cca 15k + zvukovka

Citace Původně odeslal Camill Zobrazit příspěvek
    Podobnej pocit jsem mel kdyz jsem poprve zapojil ty HM1ky. Prislo mi ze hrajou jen vejsky a stredy a preyslel o nutnosti zapojit subwofer. Pak jsem koupil novy koncovky na vykonovy kabely a kdyz doma nikdo nebyl tak jsem to vsechno prepojil, trochu osolil a hraje to ulne jinak. Nevim jestli tam byl spatnej kontakt na biwire svorkach nebo se proste rozehraly, ale jsou krasne srovnany (podle specifikaci se to lame az pod 50 Hz) a basu je dostatek. A7ky maji vetsi reprak, tak by meli basovat jeste lip.
    Zajimavy. Kabely jsem koupil:
    MPatch > repro: adam hall liveline standard XLR Microphone Cable (jeste tam meli drazsi od adam hall, ale prodavac mi rek ze mi to staci) 3m za 100kč

E-MU > MPatch: to nikde nemeli takze mi to delali rucne. Uz nevim co to je presne, koncovka jedna stala kilo a metr kabelu 26kč.

Citace Původně odeslal Camill Zobrazit příspěvek
    Ja myslel zes koupil na regulaci ten MPatch2, sahat do ovladacu by melo byt zbytecne. Navic kdyz stahnes hlasitost v E-MU PatchMixu, tak by to hrat proste nemelo. Aspon me kdyz stahnu volume na min (-132 Db) to nehraje vubec ani kdyz vytahnu zesik na max.
    koupil spatne jsem se vyjadril, ovladacem je mysleno "ovladani hlasitosti at uz je kdekoliv". V priloze je jak to mam nastaveny, btw krasne neprehledny ovladace.
    Z druheho E-MU CD jsem neinstaloval nic

EDIT: bohuzel nastal mensi problem (uz od zacatku) a to, ze mi jedna bedna hraje podstatne vic nez druha. Pri prepojeni kabelu z EMU do Mpatche zadny rozdil, ale kdyz vymenim L a R kanal z MPatche do beden tak se hlasitosti prohodi. Pokud vymenim oba kabely cely, tak nic noveho, takze dedukuju ze MPatch posila na R kanal vic nez na L. Je mozny ze je nekde neco zapomenutyho nastavit, ale pokud prohodim L a R z EMU do Mpatche, tak to hraje porad stejne, tudiz podezrivam Mpatch
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Naposledy upravil Commander; 31.03.2007 v 13:33.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak zapojit aktivni monitory + sub na 5.1 zvukovku
    Založil Camill v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 28.09.2006, 00:58

Pravidla přispívání