Sasa a MadCap:
Tak bohužel nebo možná spíš bohudík už má ten můj kolega T43p doma, včera jsme ji koupili za nějakých 34000 s ještě dvouletou zárukou a oproti standardu s 1,5GB Ram. Jestli to byla dobra investice se ukáže až po čase, až to vyzkouší v provozu. Doufám v to, že to co tu psali kluci o kvalitách těchto ntb byla pravda.
Já teda jen můžu říct, že za tu chvilku, kterou jsem měl možnost ho vidět, jsem byl velice příjemně překvapen tím, jakým způsobem má notebook vyřešenu možnost automatického zformátování HDD a znovunainstalování operačního systému. Při předání ntb chtěl původní majitel z pochopitelných důvodů zformátovat HDD. Spustil nějaký recovery režim, ťukl na nabídku, zacvakl ntb a rozloučili jsme se. Než jsme dojeli dom, tak ntb stihnul sám zformátovat hdd a sám nainstalovat znovu WinXP včetně všech programů, které jsou k ntb dodány, čili různé utilitky IBM, antivirový program, všechny ovladače no prostě všechno. A to bez jediného CD a bez jediného stisknutí klávesy. Čučel jsem na to jak puk, tohle jsem ještě neviděl. Hodně to usnadní práci a ušetří čas.