Citace Původně odeslal Commander Zobrazit příspěvek
Tak uz hori >:}

Uz to vydava nejaky zvuky, zatim ale nedobre postaveno, nenastaveno a nerozehrano..

Doufam ze mam neco blbe, protoze mi to moc nebasuje, a celkove mi prijde ze ten zvuk nema moc objemu. Na druhy strane ten vejskac je hustej, mam pocit ze slysim jak smycec dre struny.
Podobnej pocit jsem mel kdyz jsem poprve zapojil ty HM1ky. Prislo mi ze hrajou jen vejsky a stredy a preyslel o nutnosti zapojit subwofer. Pak jsem koupil novy koncovky na vykonovy kabely a kdyz doma nikdo nebyl tak jsem to vsechno prepojil, trochu osolil a hraje to ulne jinak. Nevim jestli tam byl spatnej kontakt na biwire svorkach nebo se proste rozehraly, ale jsou krasne srovnany (podle specifikaci se to lame az pod 50 Hz) a basu je dostatek. A7ky maji vetsi reprak, tak by meli basovat jeste lip.

Citace Původně odeslal Commander Zobrazit příspěvek
A taky to hraje kur*va na hlas, pri utlmumu na vsech ovladacich -60dB (a buh vi na kolik jsem jeste zapomel) uz se neda skoro vydrzet v mistnosti
Co me ale trosku stve je jak to sumi pouze pri zaplych bednach a bez signalu, normalne to slysim
Ja myslel zes koupil na regulaci ten MPatch2, sahat do ovladacu by melo byt zbytecne. Navic kdyz stahnes hlasitost v E-MU PatchMixu, tak by to hrat proste nemelo. Aspon me kdyz stahnu volume na min (-132 Db) to nehraje vubec ani kdyz vytahnu zesik na max.