Citace Původně odeslal baros Zobrazit příspěvek
no celkem jsme jich koupili 6, vyskytujou se tam ruzny verze jedna ma na sobe nalepku H043, druha H039, obe jsou revize 1.0w, lisi se jednim chybejicim oscilatorem a rozdilnou velikosti dvou kondenzatoru, ale obe fungujou v pohode, zkouseno na chipsetech nForce4 a P965

nejaky prvni 2 revize vyrobeny do 11. tydne r. 2006 mely problemy s funkcnosti na chipsetu i915, ale ani po intenzivnim vyzkumu se mi nepodarilo zjistit jestli se nejedna zrovna o tyhle karty

kazdopadne karty nikdy nebyly strceny v pocitaci, tunery jsou znacky Thomson, docet jsem ze maj slusnou citlivost, obraz je takovej jakej je bitrate, s tim karta nic neudela

BDA ovladace na strankach vyrobce jsou pro XP i Vistu - 32 i 64 bit, takze je mozny pouzit libovolny software co je zvlada, na jejich strankach maj vlastni soft TerraTec Home Cinema, ten jsem zatim jedinej zkousel a vypada to celkem dobre

original dalkovy ovladani se da prikoupit za 30,- €, ale spis bych koupil Ati Remote Wonder http://www.sat2000.cz/catalog/dalkov...mote-p-59.html
Nemáte někdo link na ty drivery? Večer si je najdu sám, ale jestli to už někdo dělal, nechce se mi to dělat podruhé...