Mal som 6800vku asus. Stala sa mi klasicka finta ako predlzit dobu reklamacie.
Totizto, ak proste nestihaju vybavit reklamacku za mesiac, tak po mesiaci poslu nejaky iny vyrobok s inou zavadou a teda ho musim reklamovat znova.
Za zhorenu grafiku mi dali inu s odpalenym vga out. Ked som si po dalsej reklamacii chcel dat pri preberani grafiku nechat predviest, tak ma vysmiali s tym ze na to nemam narok.
Podobne som reklamoval v czechcomputri (ciastocne) pokazeny usb box. Z reklamacie mi po mesiaci dali uplne nefunkcny, takze som ho musel reklamovat znova.
Ako protipriklad mozem spomenut firmu FIC. Kupil som si dosku na inzerat, bez papiera, bez zaruky. Bol pokazeny southbridge (blbol SATA radic). Podla serial cisla som si na webe FIC overil, ze doska je v zaruke, vypisal online reklamacny formular, na druhy den prislo nejake DHL (ale nebolo to DHL), proste dorucovacia sluzba pre dosku. O tyzden mi tu dosku priniesli. Cakal som ze pri takej veci ako porucha southbridge mi daju novu, ale oni normalne naspajkovali novy southbridge. Servisne stredisko maju v Prerove.
Asus ma tusim v ostrave?
A ako je to teda s tym predvadzanim? Mam narok na to, aby mi pri preberani vyrobku z reklamacie predviedli odstranenie zavad? A mali by po reklamacii odstranit vsetky zavady, alebo iba striktne tie co som nahlasil?