Výsledky 1 až 25 z 50

Téma: Aušus ASUS aneb podvodníci na entou

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele macher
    Věk
    41
    Vliv
    252

Standardní Re: Aušus ASUS aneb podvodníci na entou

OT

netusim co presne delas, sam vim, ze nekdy je to s reklamacema horsi, ale zas musim se postavit na stranu asusu. mesicne prodam aspon kolem 50 nb asus, reklamace se pohybuji v unosnych mezich. reklamoval jsem spoustu kousku, prumerne vyrizeni trvalo 10 prac dnu a podotykam, ze NIKDY se mi ze servisu nevratilo neco poskozene nebo neopravene.

/OT

jinak jako koncak nemusis jednat se servisem. dojdi s reklamacnyma protokolma k prodejci, dej nb na posouzeni a v pripade uznani zavady zadej odstupeni od smlouvy... btw, odtupeni je mozne 3x stejna zavada nebo 4x ruzna

Notebook Dell Vostro V13 U7300, 500GB 7200rpm
    DesktopIIntel i5 750, Noctua NH-U12@Noctua NF-S12-1200, Intel SSD 80GB X25-M, 6x Samsung 1,5TB, all disk in silentmaxx, Lian Li PC-A10B, Enermax Modu82+ 625W, DVDRW LG GSA-E40L, Logitech MX Revolution, HP 3065+Dell 2007 (secondary)
    Sound Harman Kardon AVR445 + Audio-Technica ATH-W5000
    Photo Canon 450D + 18-55 IS + 70-300 IS USM
    Vehicle BMW 525i, full vybava :)

Jasně, neříkám, že ten servis nefunguje, ty doby nebývají zlé a většinou to opraví. Ale to, že projde kontrolou něco rozbitého, to se prostě může stát.. Ale to jak mě obelhali mě děsí, výrobek se rozbít může, lidský faktor může selhat.. Ale řešit to podvodem, to mi moc košer nepřijde..

A s tím prodejcem, to je pravda, to bych mohl - ale oni to stejně zase na to posouzení pošlou do Ostravy, takže je to z bláta do louže.. Navíc bych s tím musel cestovat do Prahy a to ještě na její kraj.. Přesto díky za tip..

(Co si dovolím rozhodně tvrdit, ten model který mám je šmejd - nejsem jediný, kdo s ním má pořád problémy.. A to jak věčně nefunguje je do nebe volající.. Ocenil bych od nich, kdyby se zachovali fér, uznali můj nárok a poslali mi nabídku nových NTB..)

P.S. V IT se sice pohybuju, ale s prodejem nemám nic společného, pouze zákazník..
    Naposledy upravil ksyrius; 29.03.2007 v 15:32.

to je nevyhoda riesenia reklamacie posielanim, pretoze nemozes pri preberani rovno odmietnut ... potom to bohuzial dopada takto nestastne :\
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Věk
    41
    Vliv
    252

jinak nevim jestli ti je znamo, ze servis financie nevracia... maximalen ti poslu potvrzujici papir, ze je tam zavada a resi to tak ci tak prodejce...

DesktopIIntel i5 750, Noctua NH-U12@Noctua NF-S12-1200, Intel SSD 80GB X25-M, 6x Samsung 1,5TB, all disk in silentmaxx, Lian Li PC-A10B, Enermax Modu82+ 625W, DVDRW LG GSA-E40L, Logitech MX Revolution, HP 3065+Dell 2007 (secondary)

Věk
    41
    Vliv
    252

Citace Původně odeslal macher Zobrazit příspěvek
    jinak nevim jestli ti je znamo, ze servis financie nevracia... maximalen ti poslu potvrzujici papir, ze je tam zavada a resi to tak ci tak prodejce...
    EDIT: mozna jsem spatne cetl, ale kde je udajny "podvod"?

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    335

Citace Původně odeslal macher Zobrazit příspěvek
    EDIT: mozna jsem spatne cetl, ale kde je udajny "podvod"?
    Citace Původně odeslal ...
    "...že reklamace byla neoprávněná – přehřívání ani jiné drobné závady mi neuznali, navíc to „utržené“ tlačítko údajně utržené nebylo a je plně funkční (technik s ním prý nic nedělal). Několika lidem jsem než jsem to odeslal zpět ukazoval, jak mi vrátili notebook ze servisu, aby věděli, co je to za šašky, takže mi to rozbité tlačítko mohou potvrdit
    ps: pritel kamaradky svuj Asus kvuli prehrivani reklamoval minuly tyden (Cybex) - ze mu jel vetrak porad na plno nikdy moc neresil, ale ted co se mu pri hrani zacal vypinat az se nezapl vubec to uz resit musi )

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Asi jsem to neměl psát tak dlouhé, dost možná jste se v tom někteří ztratili. Jinak k ostatním připomínkám:

O nic jiného než o ten papír jsem je nežádal (výslovně jsem to napsal do reklamačního protokolu), pak bych vyrazil k prodejci, můžu Tě ujistit, že reklamační proces mám dobře zmáknutej, nejsem neinformovanej.. To že jsem nešel přes prodejce (Mironet) bylo proto, že jsem to chtěl urychlit, navíc se mi nechtělo cestovat do Prahy, když to samé vlastně můžu udělat já. Pravda je bohužel ta, že kdybych to býval udělal a předal to v Mironetu, byl jsem z obliga a v tom servisu by si něco takového nedovolili. Pozdě plakat nad rozlitým .....

Ad podvod: poslal jsem tam rozbitou věc (to tlačítko přišlo utržené z třetí reklamace, USB blblo po výměně MB, přehřívání jsem psal ze setrvačnosti, ale šlo hlavně o to tlačítko, bývalo by to stačilo), a oni aby se vyhnuli tomu, že by museli potvrdit čtvrtou reklamaci (a následně mi musel Mironet vrátit peníze), opravili to tlačítko, zamčeli to a vyjádřili se tak, že ho technik neopravoval, že bylo v pořádku, tedy že jsem si to vymyslel.. Přehřívání ani chyba USB se pochopitelně taky neprojevila, když se nechce, nic se projevit nemusí, takže to zamítli a ušetřili ASUSu 40000. Kupoval jsem vyšší model s tím, že bude fungoavat, ale je to spíš hlučnej nespolehlivej topinkovač než cokoli jiného..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. Vyznam dual core
    Založil tomase v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 958
    Poslední příspěvek: 31.12.2006, 18:34
  3. Digitalni zrcadlovka
    Založil Commander v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 87