2Commander: a neporovnával jsi ty adamy s tapcy s8? s8 si chci pořídit ke kompu (pár nových se teď dá koupit pod 12k).
2Commander: a neporovnával jsi ty adamy s tapcy s8? s8 si chci pořídit ke kompu (pár nových se teď dá koupit pod 12k).
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
Prihoriva---prihoriva....)))
Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.
Tak uz hori >:}
Uz to vydava nejaky zvuky, zatim ale nedobre postaveno, nenastaveno a nerozehrano..
Doufam ze mam neco blbe, protoze mi to moc nebasuje, a celkove mi prijde ze ten zvuk nema moc objemu. Na druhy strane ten vejskac je hustej, mam pocit ze slysim jak smycec dre struny.
A taky to hraje kur*va na hlas, pri utlmumu na vsech ovladacich -60dB (a buh vi na kolik jsem jeste zapomel) uz se neda skoro vydrzet v mistnosti![]()
Co me ale trosku stve je jak to sumi pouze pri zaplych bednach a bez signalu, normalne to slysim
Uberguru: Ze se nebudes zlobit kdyz te budu otravovat s nastavenenim? je tu asi sto tisic hejbatek tlacitek a udelatek
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
Podobnej pocit jsem mel kdyz jsem poprve zapojil ty HM1ky. Prislo mi ze hrajou jen vejsky a stredy a preyslel o nutnosti zapojit subwofer. Pak jsem koupil novy koncovky na vykonovy kabely a kdyz doma nikdo nebyl tak jsem to vsechno prepojil, trochu osolil a hraje to ulne jinak. Nevim jestli tam byl spatnej kontakt na biwire svorkach nebo se proste rozehraly, ale jsou krasne srovnany (podle specifikaci se to lame az pod 50 Hz) a basu je dostatek. A7ky maji vetsi reprak, tak by meli basovat jeste lip.
Ja myslel zes koupil na regulaci ten MPatch2, sahat do ovladacu by melo byt zbytecne. Navic kdyz stahnes hlasitost v E-MU PatchMixu, tak by to hrat proste nemelo. Aspon me kdyz stahnu volume na min (-132 Db) to nehraje vubec ani kdyz vytahnu zesik na max.
Abit IP35PRO || C2D E8400 || Corsair Twin2X2048-6400C4 || Zotac 8800GTS 512 || Seasonic S12-650 || Raptor 300GB w SILENTMAXX silencer
Eizo S1910 || TERRATEC Cinergy 2400i DT || Logitech diNovo Media Desktop w MX1000 || hp LaserJet 1015
E-MU 1212M || Myryad MI120 || Adam HM1 || CORDA HEADFIVE #470 || Sennheiser HD-650
Neumím mluvit vznešeně, ale problémy dvou malých lidí jsou v tomhle bláznivém světě jen hromádkou fazolí. ~Dr. G. House~
Zajimavy. Kabely jsem koupil:
MPatch > repro: adam hall liveline standard XLR Microphone Cable (jeste tam meli drazsi od adam hall, ale prodavac mi rek ze mi to staci) 3m za 100kč
E-MU > MPatch: to nikde nemeli takze mi to delali rucne. Uz nevim co to je presne, koncovka jedna stala kilo a metr kabelu 26kč.
koupil spatne jsem se vyjadril, ovladacem je mysleno "ovladani hlasitosti at uz je kdekoliv". V priloze je jak to mam nastaveny, btw krasne neprehledny ovladace.
Z druheho E-MU CD jsem neinstaloval nic
EDIT: bohuzel nastal mensi problem (uz od zacatku) a to, ze mi jedna bedna hraje podstatne vic nez druha. Pri prepojeni kabelu z EMU do Mpatche zadny rozdil, ale kdyz vymenim L a R kanal z MPatche do beden tak se hlasitosti prohodi. Pokud vymenim oba kabely cely, tak nic noveho, takze dedukuju ze MPatch posila na R kanal vic nez na L. Je mozny ze je nekde neco zapomenutyho nastavit, ale pokud prohodim L a R z EMU do Mpatche, tak to hraje porad stejne, tudiz podezrivam Mpatch
Naposledy upravil Commander; 31.03.2007 v 13:33.
Oni ty ovladace jsou celkem hodne prehledny, akorat se tam da nastavovat asi tak 10x vic veci nez normalni clovek potrebuje. Z druheho CD pro poslech nic nepotrebujes. Jsou tam nejaky softy na nahravani a kdovi do jeste, moc jsem to nestudoval.
Ad soubeh kanalu: tipnul bych to taky na ten MPatch. Zkus zapojit A7 primo na zvukovku. Jestli ta je v poradku, tak bych poslal ten MPatch rovnou na reklamaci. Pomoci balance v ovladacich zvukovky se to da korigovat, ale u novyho zbozi v tyhle cene bych trval na plne funkcnosti. Ty kabely jsou symetricky?
Abit IP35PRO || C2D E8400 || Corsair Twin2X2048-6400C4 || Zotac 8800GTS 512 || Seasonic S12-650 || Raptor 300GB w SILENTMAXX silencer
Eizo S1910 || TERRATEC Cinergy 2400i DT || Logitech diNovo Media Desktop w MX1000 || hp LaserJet 1015
E-MU 1212M || Myryad MI120 || Adam HM1 || CORDA HEADFIVE #470 || Sennheiser HD-650
Neumím mluvit vznešeně, ale problémy dvou malých lidí jsou v tomhle bláznivém světě jen hromádkou fazolí. ~Dr. G. House~
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)