Výsledky 1 až 25 z 53

Téma: Aktivní monitory cca 15k + zvukovka

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Aktivní monitory cca 15k + zvukovka

Citace Původně odeslal Commander Zobrazit příspěvek
    Jak je to s tim zesilovacem? Mas pasivy + digi zesik, ktery krmis napr. optikou?
    Komp pouzivam na zpusob multifunkcniho prehravace. D/A prevodniky v EMU1212m jsou na tom dost dobre, byl by hrich je nevyuzit. Cili jedu analogove ze zvukovky signalovym kablem do integrovanyho zesiku signal a odtud vykonovej reprokabel do pasivnich monitoru. Analogicky s aktivnima monitorama bys to mel zvukovka -> analogove signal do regulatoru -> regulator -> analogove signal do beden ->aktivni monitory. Rvat to nekam optikou je dobry pokud potrebujes bypasovat prevodnik ve zvukovce a dovest digitalni signal do nejakyho recievru nebo neceho podobnyho co ma lepsi D/A.

Citace Původně odeslal Commander Zobrazit příspěvek
    EDIT: jinak mam kossy porta pro, ja fakt nejsem audiofil, chci proste poslouchat kvalitne u kompa, to je vsechno...
    Tak tohle jsem pred pul rokem tvrdil taky. Pak jsem to zacal prilis moc studovat a uz v tom litam.
    Abit IP35PRO || C2D E8400 || Corsair Twin2X2048-6400C4 || Zotac 8800GTS 512 || Seasonic S12-650 || Raptor 300GB w SILENTMAXX silencer
    Eizo S1910 || TERRATEC Cinergy 2400i DT || Logitech diNovo Media Desktop w MX1000 || hp LaserJet 1015
    E-MU 1212M || Myryad MI120 || Adam HM1 || CORDA HEADFIVE #470 || Sennheiser HD-650
    Neumím mluvit vznešeně, ale problémy dvou malých lidí jsou v tomhle bláznivém světě jen hromádkou fazolí. ~Dr. G. House~

Citace Původně odeslal Camill Zobrazit příspěvek
    Komp pouzivam na zpusob multifunkcniho prehravace. D/A prevodniky v EMU1212m jsou na tom dost dobre, byl by hrich je nevyuzit. Cili jedu analogove ze zvukovky signalovym kablem do integrovanyho zesiku signal a odtud vykonovej reprokabel do pasivnich monitoru. Analogicky s aktivnima monitorama bys to mel zvukovka -> analogove signal do regulatoru -> regulator -> analogove signal do beden ->aktivni monitory. Rvat to nekam optikou je dobry pokud potrebujes bypasovat prevodnik ve zvukovce a dovest digitalni signal do nejakyho recievru nebo neceho podobnyho co ma lepsi D/A.
    Co toto? (btw dalsi hnusna krabice na stole, to mam radost)
    http://shop.mediaport.cz/product_inf...ts_id=52172710

Citace Původně odeslal Camill Zobrazit příspěvek
    Tak tohle jsem pred pul rokem tvrdil taky. Pak jsem to zacal prilis moc studovat a uz v tom litam.
    asi jako kdyz jsem se zacal zajimat o hodinky... Je to jako nemoc
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

no ta krabicka mediaport..vypada hezky a nema krom sluchatek nic aktivniho co by mrsilo signal cestou))) navic jdes rozumnejsi cestou nez u hodinek a dopredu vybiras a volis dobre komponenty...takze tady zase nezahucis tolik co ja..ja si zvuk kupoval a prodaval s prodelkem...buhvijak dlouho, nez sem udelal rozumnej memu uchu a egu lahodici nakup.)))) takze bedny a karta jsou temer jasny..mne u aktivu vzdycky vadil, fakt, ze k nim musim tahat o kabel a zasuvku navic, ale jinak balada tva volba...a ke krabicce bud trosku v pohode a za ty penize i se sluchatkacem ji vem a otestni...vyhazovat dalsi penize potom muzes vzdycky..ale v te cenove relaci by mohla byt uz trosku slusna.
    Naposledy upravil uberguru; 26.03.2007 v 19:51.
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak zapojit aktivni monitory + sub na 5.1 zvukovku
    Založil Camill v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 28.09.2006, 00:58

Pravidla přispívání