Přísný určitě budou. Zejména v kombinaci s EMU1212m, která má hodně čistý až analytický zvuk. Adamy jsou na tom hodně dobře hlavně v oblasti středů a výšek. ART tweeter ti zahraje i to, co většina normálních beden prostě nedává. Na kvalitní nahrávce je to radost, ale na druhou stranu uslyšíš i to, co v nahrávce vůbec být nemělo. Všechny ruchy v pozadí, zakašlání, štěkot psa, etc.
Pokud se toho obáváš, tak zvaž volbu tý EMU zvukovky, Juli@ nebo revo 5.1 by v tomhle ohledu nemusela být tak krutá. Neměl jsem ale možnost přímého srovnání. Pokud ale koupíš 1212m, tak počítej s tím, že tě mp3ky přestanou uspokojovat a brzo přejdeš na FLAC/Monkeys nebo jiný bezstrátový formát.
Ad HM1: Původně jsem chtěl A7, HM1 jsem koupil na ebay uplně nový od jednoho švýcara. Nebylo to v plánu, prostě zajímavá příležitost. Je to pasivní verze modelu S1a ( http://prodance.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=88108 ), jenom v jiné barvě. Na stole vypadají hodně dobře a zvuk taky excelentní. Cenově už se ale dostáváme kousek jinam. Já v tom včetně zesilovače (Myriad MI120, zánovní z druhé ruky), zvukovky a kabelů utopil skoro 50k, což je o dost víc než jsem původně chtěl.