Citace Původně odeslal Commander Zobrazit příspěvek
díky za tip, ted jsem cetl 30strankovej thread na ty A7, veskrze vychvalujou, ale pry jsou dost "prisny" coz asi nebude na poslech (a to vcetne ehm nekdy mp3) moc vhodny...

Vidim ze mas HM1, jaky je tam rozdil od A7? Treba by byly fain i pro mne
Přísný určitě budou. Zejména v kombinaci s EMU1212m, která má hodně čistý až analytický zvuk. Adamy jsou na tom hodně dobře hlavně v oblasti středů a výšek. ART tweeter ti zahraje i to, co většina normálních beden prostě nedává. Na kvalitní nahrávce je to radost, ale na druhou stranu uslyšíš i to, co v nahrávce vůbec být nemělo. Všechny ruchy v pozadí, zakašlání, štěkot psa, etc.

Pokud se toho obáváš, tak zvaž volbu tý EMU zvukovky, Juli@ nebo revo 5.1 by v tomhle ohledu nemusela být tak krutá. Neměl jsem ale možnost přímého srovnání. Pokud ale koupíš 1212m, tak počítej s tím, že tě mp3ky přestanou uspokojovat a brzo přejdeš na FLAC/Monkeys nebo jiný bezstrátový formát.

Ad HM1: Původně jsem chtěl A7, HM1 jsem koupil na ebay uplně nový od jednoho švýcara. Nebylo to v plánu, prostě zajímavá příležitost. Je to pasivní verze modelu S1a ( http://prodance.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=88108 ), jenom v jiné barvě. Na stole vypadají hodně dobře a zvuk taky excelentní. Cenově už se ale dostáváme kousek jinam. Já v tom včetně zesilovače (Myriad MI120, zánovní z druhé ruky), zvukovky a kabelů utopil skoro 50k, což je o dost víc než jsem původně chtěl.