Tak o karmě už tady bylo řečeno snad vše a myslím, že už jsem si na ni snad všichni zvykli, tak můžu pouze zírat, že se to tady pořád propírá. Osobně jsem se zavedení karmy bál, ale zároveň mě to donutilo se zamyslet, zda fóru dávám skutečně tolik, kolik si z něj beru a dnes se nemusím strachovat, že bych měl nějaké části fóra uzavřené. Ale rozhodně jsem se o to musel přičinit a ne pouze diskutovat o zrušení karmy proto, že se její použití jednou otočilo proti mě.
Samozřejmě, že ne všechny mé názory se setkaly s pochopením, ale na druhou stranu jsem se toto snažil napravit jinde užitečnou radou či jiným užitečným příspěvkem do diskuze.
Nejsme snad malé děti, abychom se tady handkovali co se někomu líbí a co ne. Prostě je nás tady na fóru "jak psů", tak to byl jediný způsob jak oddělit koukol od zrna. Jak psal Jedik, jestli má někdo jiné řešení, sem s ním.
Víc k tomu nemám co říct. Snad jen, vzhůru ven, když máme jaro za dveřmi a nekažme si to takovými žabomyšími válkami, které nám akorát otravují dobrou náladu.![]()